RBI määräsi lähes 3 cr:n sakon SBI:lle, Canara Bankille ja City Union Bankille – Banking & Finance News

RBI, RBI penalty, SBI, Canara Bank, City Union Bank, banking, banking news

Intian keskuspankki (RBI) ilmoitti maanantaina, että se on määrännyt lähes 3 miljoonan ruplaa sakkoja State Bank of Indialle, Canara Bankille ja City Union Bankille säännösten rikkomisesta.

RBI sanoi lausunnossaan, että Intian valtionpankille (SBI) on määrätty 2 miljoonan Rs:n sakko tiettyjen vuoden 2014 tallettajien koulutustietorahastojärjestelmään liittyvien normien rikkomisesta.

City Union Bank Limitedille on määrätty 66 000 rupian sakko, koska se ei ole noudattanut tiettyjä RBI:n antamia ohjeita, jotka koskevat ”tulojen tunnustamista, varojen luokittelua ja ennakoita koskevien varojen luokittelua koskevia vakavaraisuusnormeja — NPA-tilien eroja” ja tuntea asiakkaasi. Ohjeet, sanottiin toisessa julkaisussa.

RBI on myös määrännyt Canara Bankille 32,30 lakhin sakkomaksun tiettyjen ohjeiden noudattamatta jättämisestä.

Ocean Capital Market Ltd:lle, Rourkela, Odisha, on määrätty 16 000 rupiaa sakko, koska se ei ole noudattanut tiettyjä muita kuin pankkitoimintaa koskevia rahoitusyhtiöitä koskevia määräyksiä.

Kussakin tapauksessa RBI sanoi, että seuraamukset perustuvat säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niillä ole tarkoitus vaikuttaa minkään yksiköiden asiakkaidensa kanssa tekemien liiketoimien tai sopimusten pätevyyteen.

Samankaltaiset artikkelit