”Paikallisilla suhteilla on enemmän merkitystä tason 2, 3 markkinoilla”

nse, market

Välitysyritykset käyttävät kovaa tekniikkaa, mutta digitaalista ei voida maksaa fyysisen toiminnan kustannuksella, sanoo MD ja toimitusjohtaja (välitys ja jakelu), Motilal Oswal Financial Services. Haastattelussa hän sanoo, että asiakkaille on tarjolla supersovellus, kun taas franchising-malli kukoistaa ja auttaa lisäämään asiakkaita. Otteita:

B&D:ssä suorituskykymme parani eri toimialoilla, mukaan lukien välitys, jakelu ja rahoitus. Välitysliikevaihtomme kasvoi 16 % vuotta aiemmasta volyymien 171 % vuosikasvun taustalla. Vähittäiskaupan käteismarkkinaosuutemme nousi 50 bps korkeamman vauhdin ansiosta.

Jakelutulot kasvoivat myös 19 % vuotta aiemmasta vahvan 22 000 rupian jakelun AUM:n ansiosta; Keskitymme kasvamaan merkittävästi, koska se tarjoaa vakaat tulot. Lähestymistapamme asiakaskuntamme laajentamisessa on ollut keskittyminen laadukkaisiin asiakkaisiin ja jakeluliiketoimintamme kehittämiseen.

Syynä oli pääasiassa noudattaa NSE:n kiertokirjettä, jonka mukaan välitysyksikkö (B&D-liiketoiminta) ei saa harjoittaa muuta liiketoimintaa kuin arvopapereita.

Koska Motilal Oswal Financial Services on emoyhtiö ja sillä on osakevälityslupa, sillä ei voi olla Motilal Oswal Home Financea tai Motilal Oswal Finvestiä tytäryhtiöinä.

Tämän seurauksena irrottautuminen johti siihen, että välitysliiketoiminta siirtyi Glide-nimiselle tytäryhtiölle romahdusmyynnin kautta. Lisäksi tämä antaa konsernille joustavuutta laajentua uudempiin segmentteihin/liiketoiminta-alueisiin.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota digitaaliseen matkaamme viimeisen seitsemän vuoden ajan. Työskentelemme jakelun uusien kehityskulkujen parissa ja suunnittelemme uusien sovellusten julkaisuja.

Rakensimme teknologiamme talon sisällä rakentaaksemme vahvan fyysisen perustamme. Olemme harvoja, joilla on oma kaupankäyntiohjelmisto ja oma kehitystiimi. Meillä on sovellus, joka on erillinen sijoittajille ja kauppiaille. Lisäksi kehittelemme supersovelluksen kaikkien asiakkaiden investointitarpeiden hoitamiseen. Olemme ”fyysisiä” liiketoimintamallissamme, koska emme ole digitaalisia fyysisen kustannuksella.

Franchise-mallimme ja rakentamamme verkosto ovat olleet perustamme vuosien ajan. Se on auttanut edistämään yrittäjähenkeä kumppaneiden keskuudessa. Promoottorimme olivat itse alivälittäjiä ja ovat sytyttäneet tämän hengen yrittäjien keskuudessa kehittääkseen franchise-mallia kaikkialla maassa.

Tason 2 ja 3 markkinoilla tämä auttaa, koska kumppaneillamme on paikalliset suhteet, joilla on tärkeämpi rooli.

Markkinointitiimimme työskentelee näiden kumppaneiden kanssa ja auttaa heitä saamaan asiakkaita. Motilal Oswalin tutkimus- ja markkinointitaitojen tuella he pystyvät myymään enemmän omaisuustuotteita, mukaan lukien välitys.

Tekniikan kehitys on johtanut kaupankäynnin helpottamiseen, mikä helpottaa nopeampaa toteutusta. Mutta mitä ostaa tai myydä, sijoittajat haluavat aina tietää, mikä on silloin, kun neuvonta tulee peliin.

Jotkut ottavat ystävien tai sisäisen verkostonsa avun. MO:n osalta he saavat tutkimukseen perustuvia neuvoja nimetyltä neuvonantajalta – paljon enemmän datan ja analyysin tukemana.

He pystyvät rakentamaan paremman portfolion analysoidessaan sitä pitkän aikavälin näkökulmasta. Tee-se-itse-lähestymistapa on kuitenkin enemmän yritys-ja-erehdys, jossa voi mennä pieleen ja virheistä on opittava.

Tutkimus- ja neuvontamallimme on vahvuutemme, ja tällä alalla on vähän välitysyrityksiä. Tulemme näkemään enemmän asiakkaita, jotka hakevat tällaisia ​​neuvoja epävakaiden ja muuttuvien markkinoiden aikana.

Rakennamme franchising-verkostoamme ja yhdymme pienempiin välittäjiin, joilla ei ole digitaalisia ja tutkimusvalmiuksia, koska he hyödyttävät teknologiaamme ja me hyödynnämme heidän paikallisia suhteitaan.

Lisäksi tuotejakelumme on myös painopisteessä, sillä HNI-asiakkaille on tarjolla valtavia ristiinmyyntimahdollisuuksia, kuten PMS, sijoitusrahastot, varallisuudenhoito jne.

Monet tulivat pandemian aikana, kun heillä oli paljon vapaa-aikaa. Se oli myös aikaan, jolloin markkinat kukoistavat ja teknologia oli parhaimmillaan. Nuorten keskittymiskyky ja ajattelutapa huomioon ottaen heillä on kuitenkin lyhytaikainen lähestymistapa. Vaikka heillä oli riskinottohalu, heillä ei ollut rahaa.

Osakemarkkinoilla on kuitenkin nähty monia eri vaiheita. Hyvä puoli nykyisessä vaiheessa on digitaalisen ja räjähdysmäisen uusien tulokkaiden kasvun vahvuus, mikä on nostanut osallistumista ja volyymeja.

Kääntöpuolella he yrittävät käydä kauppaa liikaa ja niillä on liian lyhyt horisontti. Pitkäkestoiset pysyvät ja ovat osa kasvavaa osakekulttia.

Samankaltaiset artikkelit