Näppärä vauhti jatkaa lyhyellä aikavälillä sanoo HDFC Securities; parhaita valintoja ovat Bikaji, NMDC – CaFE Invest News

Top tocks to watch this week

Kirjailija: Subash Gangadharan

Nifty pysyy lyhyen aikavälin nousutrendissä ja on tehnyt korkeampia toppeja ja korkeampia alaosia viime viikkoina. 14 päivän suhteellinen voimaindeksi 67,2:ssa ei ole yliostettu, mikä viittaa enemmän nousupotentiaaliin.

Lyhyen aikavälin heikkous ei kuitenkaan ole poissuljettu. Tärkeitä tukia heikkouksien tarkkailemiseen ovat numerot 22673-22612.

Osta Bikaji (549): | Tavoite Rs. 625 | Stop-loss 500 ruplaa

Bikaji on palautunut voimakkaasti 476 tasolta. Nämä tasot ovat samat kuin osakkeen aikaisemmat heilahtelut ja 50 viikon SMA.

Tällä viikolla osake on myös murtautunut edellisestä välikorkeudesta 542, mikä osoittaa, että viimeaikainen laskutrendi on kääntynyt.

Momentumlukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat nousemassa korkeammalle, eikä niitä ole yliostettu, mikä osoittaa, että nousupotentiaalia on lisää.

Osta NMDC (65.7): | Tavoite Rs. 73 | Stop-loss 61 ruplaa

Osakekurssi on toipunut äskettäisestä alimmasta 50:stä, joka on sama kuin 200 päivän EMA:ssa, ja se on noussut jatkuvasti korkeammalle ja korkeammalle tasolle viimeisen kahden viikon aikana.

Keskiviikkona osake on irtautunut viimeaikaisesta kaupankäyntialueesta valtavien volyymien taustalla, mikä viittaa enemmän nousupotentiaaliin. Osakkeilla käydään kauppaa myös 20 päivän ja 50 päivän SMA:n yläpuolella ja liikemäärälukemat, kuten 14 päivän suhteellinen voimaindeksi, ovat nousevassa tilassa eikä niitä ole yliostettu.

(.

Samankaltaiset artikkelit