MSCI-indeksi tasapainottuu tänään – Selvitä, mitkä osakkeet tekevät siitä, kun Intia odottaa 2 miljardin dollarin tuloja – Market News

MSCI Index rebalancing today

MSCI:n neljännesvuosittainen uudistus astuu voimaan markkinoiden sulkeuduttua 31. toukokuuta, mikä saattaa johtaa noin 2 miljardin dollarin sisäänvirtaamiseen Intian osakemarkkinoille. Tämä tasapainottaminen johtaa siihen, että 13 uutta osaketta lisätään MSCI Global Standard -indeksiin, kun taas kolme osaketta jätetään pois.

Uusia lisäyksiä MSCI Global Standard -indeksiin ovat Bosch, Canara Bank, Indus Towers, Jindal Stainless, JSW Energy, Mankind Pharma, NHPC, PB Fintech, Phoenix Mills, Solar Industries, Sundaram Finance, Thermax ja Torrent Power.

Näin ollen MSCI-indeksi sisältää nyt jopa 146 intialaista laskuria aiemmasta 136:sta, mikä nostaa Intian painon MSCI EM -indeksissä 18,8 prosenttiin.

Nuvama Institutional Equitiesin mukaan Indus Towersin enimmäismäärän odotetaan olevan 224 miljoonaa dollaria, jota seuraavat PB Fintech ja Phoenix Mills 223 miljoonalla dollarilla ja 213 miljoonalla dollarilla. Muihin osakkeisiin on arvioitu tulevan 144–207 miljoonaa dollaria.

Thermaxia pidetään rajana MSCI-indeksiin sisällyttämiselle, ja jos se sisällytetään, se voisi houkutella 139 miljoonan dollarin arvosta. Toisaalta Paytm, Indraprastha Gas ja Berger Paints jätetään indeksin ulkopuolelle, mikä saattaa johtaa noin 283 miljoonan dollarin yhteiseen ulosvirtaukseen.

Myös MSCI Small-Cap -indeksissä tapahtuu muutoksia, ja 497 listattua yhteisöä Intiasta otetaan mukaan tasapainotuksen jälkeen. Merkittäviä uusia tulokkaita Smallcap-indeksiin ovat Waaree Renewable, Vedant Fashions, Va Tech Wabag, RR Kabel ja Sanghvi Movers.

Toisaalta osakkeet, kuten Tatva Chintan Pharma, Borosil, Sharda Cropchem ja Dreamfolks Services, jätetään MSCI Small-Cap -indeksin ulkopuolelle.

Samankaltaiset artikkelit