Mirae Asset Emerging Bluechip Fund nostaa SIP-rajaa. Tässä on katsaus sen tuottoon julkaisun jälkeen

mirae asset emerging blue chip fund SIP

Mirae Asset Emerging Bluechip Fund SIP-uutiset: Sijoittajat voivat nyt rekisteröidä SIP:n jopa 25 000 Rs per PAN kuukaudessa Mirae Asset Emerging Bluechip Fundiin 10.10.2023 alkaen.

Rahastoyhtiö oli rajoittanut järjestelmään tulevat virrat 2 500 rupiaan kuukausittaisen SIP:n kautta marraskuussa 2020. Tämä päätös rajoittaa SIP-virtoja perustui useisiin tekijöihin, kuten sijoitusuniversumiin, markkinoiden syvyyteen ja likviditeettiin, rahaston kokoon jne.

Mirae Asset AMC selitti SIP-virtojen lisäämisen syytä: ”Marraskuusta 2022 lähtien osakkeet ovat nousseet uusiin huippuihin Nifty 50 -indeksin, Nifty Midcap 150 -indeksin ja Nifty Smallcap 250 -indeksin noustessa noin. 1,6 kertaa, 2,2 kertaa ja 2,4 kertaa 30.9.2023.”

AMC kertoi saaneensa ”jatkuvaa palautetta sijoittajilta ja kumppaneilta jonkin aikaa SIP-tilausrajan nostamiseksi kohtuulliselle tasolle mielekkään osallistumisen mahdollistamiseksi”.

”Nykyisten sijoittajien edun vuoksi emme kuitenkaan hyväksy kertakorvausta järjestelmään. Uskomme, että luokitellut ja ennustettavat SIP-virrat nykyisellä järjestelmän koosta tarjoavat rahastonhoitajalle tarvittavan ketteryyden ja joustavuuden”, se lisäsi.

Muutos mallitietoasiakirjassa (SID)

Seuraavat SID:n tarkistetut määräykset on hyväksytty. Ne tulevat voimaan 10. lokakuuta alkaen:

  • Uusi rekisteröinti SIP:n kautta sallitaan korkeintaan 25 000 rupiaa/- kuukausittaisella taajuudella kumulatiivisesti laskettuna kaikkien saatavilla olevien SIP-päivien ajalta jokaisena arkipäivänä ennen klo 15:00:n päättymisaikaa.
  • SIP ei ole saatavilla neljännesvuosittaisella taajuudella järjestelmän puitteissa, ja se pysyy keskeytettynä.
  • Raja 25 000 rupiaa SIP-reitin kautta (kuukausittainen taajuus) yhdistetään ja sitä sovelletaan ensisijaisen haltijan PAN-tasolla jokaiselle vastaanotetulle uudelle hakemukselle.

Sijoittajien tulee huomioida, että kaikki hakemukset, jotka on tehty eri tavalla alaikäisen ja myös huoltajan nimissä samassa PAN-numerossa, katsotaan hakemuksiksi, jotka on jätetty samalla PAN-numerolla, yhdistämistä varten ja mainittua kynnysarvoa sovelletaan kollektiivisesti. .

Kuinka paljon voit sijoittaa

  • Jos olemassa oleva SIP on yhtä suuri tai pienempi kuin Rs 2500: Tuore SIP-rekisteröinti enintään Rs. 25 000 sallittu PAN-tasolla
  • Jos olemassa oleva SIP on yhtä suuri tai pienempi kuin Rs 25 000: Tuore SIP-rekisteröinti enintään Rs. 25 000 on sallittu PAN-tasolla.
  • Jos olemassa oleva SIP on suurempi kuin 25 000 Rs: Tuore SIP-rekisteröinti enintään Rs. 25 000 on sallittu PAN-tasolla.
  • Jos rekisteröintiä ei tehdä tämän järjestelmän mukaisesti: Tuore SIP-rekisteröinti enintään Rs. 25 000 on sallittu PAN-tasolla.

”Muutettuja säännöksiä sovelletaan kaikkiin uusiin rekisteröinteihin Voimaantulopäivästä alkaen. Kaikki muut järjestelmän ehdot pysyvät ennallaan”, AMC sanoi.

Järjestelmän suorituskyky

AMFI:n verkkosivuilla 5. lokakuuta julkaistujen tietojen mukaan tämän järjestelmän suorituskyky on ollut seuraava:

Tämän järjestelmän suora suunnitelma on antanut 19,53% tuottoa, kun taas normaali järjestely on antanut 18,37% tuottoa 1 vuodessa.

Tämän järjestelmän suora suunnitelma on antanut 25,24% vuosituottoa, kun taas normaali suunnitelma on antanut 23,99% tuottoa 3 vuodessa.

Tämän järjestelmän suora suunnitelma on antanut 20,33% vuosituottoa, kun taas normaali suunnitelma on antanut 19,22% tuottoa 5 vuodessa.

Tämän järjestelmän suora suunnitelma on antanut 25,37% vuosituottoa, kun taas normaali suunnitelma on antanut 24,21% tuottoa 10 vuodessa.

Tämän järjestelmän suora suunnitelma on antanut 22,43% vuosituottoa, kun taas tavallinen suunnitelma on antanut 19,99% tuottoa käynnistämisen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit