Kuinka blockchain-pohjainen digitaalinen omaisuus vahvistaa pelaajia

NFT games have seemingly revolutionised both blockchain knowledge and games

Digitaalinen hajautettu reskontra, nimeltään blockchain, on auttanut muuttamaan näkökulmia jokapäiväisen elämämme moniin osa-alueisiin. Vaikka ihmiset on suurelta osin ja passiivisesti indoktrinoitu ajattelemaan lohkoketjua ja kryptovaluuttaa rinnakkain, tekniikalla on erilaisia ​​ulottuvuuksia, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi ja tuoneet monia etuja.

Kryptovaluutta ei välttämättä ole kaikkien teekuppi. On epävakaa ja omaisuusluokkaa ympäröi oikeudellisen epävarmuuden hämärä. Jos lohkoketjussa on jokin ilmentymä, joka on ylittänyt teknisen altistumisen rajansa ja on tehnyt itsestään hyödyllisen ja kaikkien saatavilla, sen on kuuluttava pelaamiseen.

NFT-pelit ovat mullistaneet sekä blockchain-tiedon että pelit. Lohkoketjun luontaiset ominaisuudet varmistavat, että peleissä on monia etuja, joista useimpia pidettiin puutteina Web 2.0 -pelimaailmassa.

Blockchain-pelit kaikilla Web3-ominaisuuksilla ovat antaneet uskomattomia etuja, jotka ovat antaneet pelaajille, jotka ovat osoittaneet innostusta ja energiaa osallistuessaan tähän hajautettuun peliekosysteemiin.

Ensinnäkin lohkoketju tekee peliomaisuudesta riippumattomia itse pelistä! Tämä tarkoittaisi, että jos pelaaja ostaa pelivälineen NFT:nä, sen voimassaolo ei rajoitu peleihin. Teoriassa sillä on ääretön pätevyys. Lisäksi näillä peliomaisuuksilla voidaan helposti käydä kauppaa markkinapaikoilla, mikä tekee niistä paitsi arvokkaita digitaalisia kiinteistöjä ostettaviksi hyödyllisyytensä vuoksi, myös erinomaisia ​​hyödykkeitä, joiden arvo kasvaa ajan myötä.

Lohkoketjun osallistumisen ansiosta peleistä voidaan tehdä luonnostaan ​​kannattavia. Sen kannattavuus ei rajoitu vain pelikehitysyritykseen, vaan se sisältää myös pelaajat. Viime aikoihin asti rahan ansaitseminen pelaamalla oli peliekosysteemin ulkopuolella. Voit osallistua turnauksiin ja voittaa palkintoja pelaajana. Kuitenkin, kun tämä on paikallaan, voit ansaita rahaa vain viettämällä aikaasi ja panemalla taitojasi ja ponnistelujasi. Tämä kaupallistaminen on mahdollista vain siksi, että pelivarat esitetään NFT:inä.

Koska nämä omaisuudet ovat pysyviä, se kannustaa myös peliyrityksiä rakentamaan mielenkiintoisia pelejä, jotka kestävät ajan kokeen, mutta myös joitain pelejä, jotka voivat integroitua toisiinsa virheettömästi ja saumattomasti. Kontekstia varten kuvitelkaamme retromielisesti Contran ampuvan pieniä Super Marion hirviöitä 8-bittisessä pelitilassa! Eikö se olisi mielenkiintoista, kiehtovaa… Ja jännittävää? Vaikka tästä ei ehkä olekaan suoraa hyötyä pelaajalle, se tekee peleistä varmasti jännittävämpiä ja lisää intensiivistä osallistumista.

Kun puhumme digitaalisista resursseista Web3-pelitilassa, emme puhu pelkästään peliomaisuudesta! Tämä saattaa tulla yllätyksenä monille ihmisille, mutta lohkoketjun etujen ansiosta pelaaminen ei ole vain pelaajille yksin! NFT-pelit voivat myös avata mahdollisuuksia kiinteistösijoittamiseen metaversumiin. Koska pelaaminen on areena, jonka odotetaan houkuttelevan intensiivistä sitoutumista ja osallistumista, se toimii myös upeana mainospaikkana. Aivan kuten Web 2.0:n kanssa on tapahtunut hakukoneiden ja sosiaalisen median tapauksessa, Web3-pelit voivat myös tarjota fantastisen mainosalustan, joka tuottaa passiivisia tulomahdollisuuksia ihmisille, jotka sijoittavat tähän virtuaaliseen kiinteistöön pelin sisällä. Tämä merkitsisi sitä, että peliekosysteemi, jossa on NFT:t ja lohkoketju, on tulossa avoimemmaksi ja mukautuvammaksi jopa ei-pelaajille.

Ennen kaikkea lohkoketjupelaaminen tuo mukanaan uutuuden, jota ei vielä äskettäin ollut pelimaailmassa. Puhumme vuokrasta. Peliomaisuutta voidaan nyt vuokrata pelaajille, mikä teoriassa poistaa rajan, joka vallitsi pelien omaisuuden ostojen ja pelaajien välillä. Tämä poistaa markkinoille pääsyn esteet, joita innokkailla pelaajilla oli, jos heillä ei olisi ollut kohtuuhintaista omaisuutta. Kaikki tiedätte, tämä voi olla katalysaattori, jonka avulla ihmiset voivat testata peliä ennen kuin he investoivat peliomaisuuteen. Tällaiset pelaajat ovat varmasti intensiivisempiä vuorovaikutuksessaan pelin kanssa.

Kaikki edellä mainitut tekijät huomioon ottaen on selvää, että blockchain ja Web3 ovat mullistaneet pelimaailman tekemällä peliomaisuudesta NFT:itä. Kuten ehkä tiedätkin, pelaaminen on suurin osa lohkoketjun sitoutumisesta, ja jos tämä jatkuu, ei olisi yllätys, jos meidän ei tarvitse puhua Web3-peleistä erikseen… Koska jokainen peli on Web3/NFT-peli, jota seuraa lohkoketju.

Samankaltaiset artikkelit