JG Chemicalsin 251 miljoonan rupian listautumisanti avautuu 5. maaliskuuta – IPO-uutisia

JG Chemicals IPO

Sinkkioksidia valmistava JG Chemicals vahvisti torstaina 210-221 rupiaan hintarajan 251 miljoonan ruplaa koskevalle listautumiselle (IPO). Ensimmäinen osakkeiden myynti avataan yleisölle 5.-7. maaliskuuta ja ankkurisijoittajien tarjouskilpailu. avataan päiväksi 4. maaliskuuta, yhtiö kertoi. 251,2 miljoonan rupian listautumisanti sisältää uuden, enintään 165 miljoonan rupian arvoisen osakeannin sekä 39 miljoonan oman osakkeen myyntitarjouksen (OFS), joka on yhteensä 86,2 miljoonaa rupiaa hintaluokan yläpäässä. ryhmä.

Osana OFS:ää Vision Projects & Finvest Pvt Ltd, Suresh Kumar Jhunjhunwala (HUF), Anirudh Jhunjhunwala (HUF) ja Jayanti Commercial Ltd luovuttavat osakkeita. Tuoreen numeron tuotot 91 miljoonaa ruplaa käytetään investointeihin JG Chemicalsin materiaalitytäryhtiöön BDJ Oxides ja 35 miljoonaa rupiaa käytetään yhtiön pitkän aikavälin käyttöpääomatarpeen rahoittamiseen, lisäksi osa käyttää yleisiin yritystarkoituksiin.

Kolkatassa sijaitseva yritys on Intian suurin sinkkioksidin valmistaja tuotannon ja tulojen perusteella. Se myy yli 80 sinkkioksidilaatua ja on maailman kymmenen suurimman sinkkioksidien valmistajan joukossa. Intian rengasteollisuus on tuotteensa suurin kuluttaja.

Yritys toimittaa tuotteita myös maan johtaville maalivalmistajille, jalkineille ja kosmetiikkatoimijoille. Puolet liikkeeseenlaskun koosta on varattu kokeneille institutionaalisille ostajille, 15 prosenttia ei-instituutiosijoittajille ja loput 35 prosenttia yksityissijoittajille.

Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 67 osakkeesta ja sen jälkeen 67 oman osakkeen kerrannaisina. Centrum Capital Ltd, Emkay Global Financial Services Ltd ja Keynote Financial Services Ltd ovat numeron johtavia johtajia. Yhtiön osakkeet ehdotetaan listattavaksi sekä BSE:ssä että NSE:ssä.

Samankaltaiset artikkelit