Intian rupia leijuu lähes vuoden alhaisimmalla tasolla suhteessa Yhdysvaltain dollariin, kun keskuspankki pitää korot ennallaan – Market News

Rupee-dollar outlook

Intian rupia leijuu vuoden alimmillaan. Rupia aloitti torstain kurssin 83,282:sta, mikä merkitsee pientä 0,08:n laskua edelliseen päätöskurssiin 83,35:een. Tällä hetkellä Yhdysvaltain dollarin ja Intian rupian valuuttakurssi on 83,2725, ja se on laskenut marginaalisesti 0,093 %. Samaan aikaan Yhdysvaltain dollarin indeksi (DXY), dollarin vahvuutta kuutta suurta ulkomaan valuuttaa vastaan ​​arvioiva mittari, laskee 0,42 % ja on 102,43.

”27. joulukuuta tehty USD/INR futuurisopimus on vahvistunut kapealla vaihteluvälillä pidemmän aikaa. Päivittäisen teknisen kaavioanalyysin perusteella pari käy tällä hetkellä kauppaa liikkuvan keskiarvon trendiviivan tukitason 83,36 yläpuolella, ja suhteellinen voimaindeksi pitää 50:n tason yläpuolella. Näistä positiivisista indikaattoreista huolimatta MACD:ssä on positiivinen ero, mikä viittaa mahdolliseen nousuvauhtiin. Pari pysyy kuitenkin kantaman sisällä. Päivittäisen teknisen kaavion mukaan parin tukivyöhyke on välillä 83,35-83,15, kun taas vastus on välillä 83,55-83,85”, sanoo Rahul Kalantri, VP Commodities, Mehta Equities.

”Vaikka pari on ollut tiukalla alueella pitkän aikaa, se kohtaa merkittävää vastustusta korkeammalla tasolla. Hyödyntämään nykyistä markkinatilannetta, suosittelemme harkitsemaan myyntipositiota, jos pari putoaa alle 83,50:n. Aseta stop loss arvoon 83,80 ja tavoitetasolle 83,22-83,00. Tämä strategia on linjassa sen odotuksen kanssa, että pari voi kokea heikkenemisen nykyisestä vaihteluvälistä”, Rahul Kalantri lisäsi.

Dollari liukuu Fed-signaalien päättyessä haukkamaiseen asenteeseen

Federal Reserve jätti korot ennalleen keskiviikkona, ja Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell sanoi, että rahapolitiikan historiallinen kiristyminen on todennäköisesti ohi, koska inflaatio laskee odotettua nopeammin ja keskustelu lainakustannusten leikkauksista on tulossa, Reutersin mukaan. ”Ihmiset eivät kirjoita ylös koronnostoja” uusimmissa talousennusteissaan, keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell sanoi lehdistötilaisuudessa keskuspankin vuoden viimeisen politiikkakokouksen päätyttyä.

Yhdysvaltain keskuspankin järjetön tulos sai sijoittajat hinnoittelemaan lisää koronlaskuja ensi vuonna, mikä vauhditti Yhdysvaltain valtiovarainministeriön tuottojen ja dollarin laskua. Ennen julkistamista markkinat odottivat 110 peruspisteen koronlaskua. Mahdollisuus laskea korkoja maaliskuussa kasvoi, mikä aiheutti USA:n osakkeiden nousun Dow Jonesin saavuttaessa ennätyskorkean. Yhdysvaltain valtion 10 vuoden tuotto putosi alle 4 % ja dollariindeksi lähes 1 % keskiviikkona.

Samankaltaiset artikkelit