Huolimatta vahvasta dollarista, korkeasta valtion tuotosta, rupiakellot nousevat; rupian futuurit vaihdetaan 83,80-83,50 luokkaan

currency

Rupia vahvistui edellisellä viikolla vahvasta dollarista ja kohonneista valtiontuottoista huolimatta. Rupia vahvistui raporteista, joiden mukaan RBI on pyytänyt joitain pankkeja lopettamaan uusien arbitraasipositioiden ottamista ei-toimitettavien termiinien markkinoilla. Lisäksi raakaöljyn hintojen lasku ja osakemarkkinoiden sisäänvirtaukset auttoivat rupian jyrkkiä nousuja.

Odotamme Dollari-indeksin kohtaavan esteitä lähellä 104,70:n tasoa ja luisuvan takaisin kohti 103,20:n tasoa, kun odotamme Yhdysvaltain valtion velkasitoumusten korjausta ja riskinottohalun kasvua globaaleilla markkinoilla. Markkinatunnelmat voivat kohentua, kun tuoreet tiedot suurimmista maista eri puolilla maailmaa osoittivat liiketoiminnan taantuvan odotettua enemmän elokuussa, mikä lisäsi toiveita siitä, että keskuspankit voivat lopettaa koronnostokampanjansa. Lisäksi Kiinasta saadut pettymystiedot lisäsivät toiveita Kiinan elvytystoimista. Lisäksi Yhdysvaltojen tulevien taloustietojen ennuste näyttää osoittavan, että talous tuntee aggressiivisten koronnostojen kuumuuden, mikä kannustaa keskuspankkia pysymään odotettua vähemmän haikeana ja korot saattavat olla lähellä huippuaan.

US ISM Manufacturing PMI -tiedot osoittavat todennäköisesti, että alan aktiviteetti supistui 10. peräkkäisenä kuukautena. Maatalouden ulkopuolisten palkkalaskentatietojen ennustetaan osoittavan, että talouteen syntyi vähemmän työpaikkoja kesäkuussa 2023, mikä viittaa siihen, että USA:n työmarkkinat ovat vähitellen jäähtymässä, mikä saattaa lieventää inflaatiopaineita. CB-kuluttajien luottamustiedot osoittavat todennäköisesti, että Yhdysvaltojen kuluttajien luottamus jatkoi heikkenemistä ja PCE-hintaindeksin odotetaan osoittavan, että inflaatio jatkoi hidastuvan, mutta hitaammin.

Tekniset tasot

Odotamme rupian kohtaavan esteen lähellä 83,00:n tasoa dollarin ja Yhdysvaltain valtion velkasitoumusten korjauksen ja raakaöljyn hintojen heikkenemisen vuoksi. Lisäksi Intian talouskasvu todennäköisesti kiihtyy noin 7,8 prosenttiin huhti-kesäkuussa 2023 verrattuna edellisen neljänneksen 6,1 prosenttiin. Odotamme USDINR-parin vahvistuvan edelleen kohti 82,20:n tasoa tällä viikolla, kunhan se pysyy 83,00:n tason alapuolella. Vain sulkeminen 83,00:n tason yläpuolella voi kääntää trendin ja avata oven 83,30/83,50 tasoille.

Tulevaisuudessa maanantain rupian erääntyessä 29. elokuutath voi käydä kauppaa välillä 83,80-83,50.

Samankaltaiset artikkelit