Hike irtisanoo 55 henkilöä verkkopelaamisen GST-vaelluksen jälkeen

The gaming platform claims to have 5.2 million monthly active users and distributed over USD 308 million to winners annually.

Kavin Bharti Mittalin perustama Hike, joka omistaa Rush Gaming Universen, on irtisanonut noin 55 henkilöä – yli viidenneksen koko työvoimastaan ​​– ottaakseen huomioon GST-korotuksen vaikutukset verkkopelaamiseen, yhtiön johtava virkamies sanoi torstaina.

Kehitys tulee viikon sisällä siitä, kun pelaamista varten yksisarvinen Mobile Premier League (MPL) irtisanoi noin puolet Intian tiimistään tai lähes 350 henkilöä vähentääkseen kustannustaakkaa GST:n noustessa 28 prosenttiin.

”Noin 55 henkilöä, joista 24 on ei-kokoaikaisia ​​työntekijöitä. Lähempänä 22 prosenttia. Liiketoiminta on kaikkien aikojen parhaassa kunnossa, mutta GST:n 400 prosentin nousu on meille suunnattu sinko. Meidän on otettava osa siitä ja sen seurauksena Hike/Rushin työvoiman väheneminen”, Hiken perustaja ja toimitusjohtaja Kavin Bharti Mittal sanoi.
Koko Hiken tiimi on mukana kehittämässä Web 3 -pelialustaa ”Rush Gaming Universe”.

Hiken sijoittajia ovat Tencent, Foxconn, Bharti Group, Tribe Capital, Polygon, Flipkartin perustaja Binny Bansal, sarjayrittäjä Bhavin Turakhia, Credin perustaja Kunal Shah.

Pelialustalla väittää olevan 5,2 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain, ja se jakaa voittajille vuosittain yli 308 miljoonaa dollaria.

Pari pientä pelialan startup-yritystä, kuten Quizy, on ilmoittanut lopettavansa liiketoimintansa.

Alan toimielin All India Gaming Federation (AIGF) sanoi tämän viikon alussa antamassaan lausunnossa, että GST-vastuun yli 400 prosentin kasvulla suuri osa alaan innovoivista yrittäjistä vaikuttaisi suhteettomasti monien MSME-yritysten ja startup-yritysten lopettamisen vuoksi. liiketoiminnasta.

Samankaltaiset artikkelit