Gujarat Gas ja GMR Infra ovat edelleen Mehta Equitiesin viikon suosituimmat osakesuositukset – CaFE Invest News

Top stocks to watch for the week

Kirjailija: Riyank Arora

Tiistaina vertailuindeksin voittovaraus oli lähellä sulkemista. Nifty päättyi 65 pistettä alempana, kun taas Sensex laski 200 pistettä. Toimialoista Nifty Metal johti rallia, mediasektori menestyi suhteellisen hyvin ja todellisuussektorilla hyvä tulos.

Myös IT-osakkeet olivat kaiken kaikkiaan paineen alaisia ​​päivän aikana. Teknisesti markkinat ovat pitäneet selvästi 21 900:n yläpuolella. Kaiken kaikkiaan markkinat jatkavat osto-on-dip-tilassa, mutta mikä tahansa hajoaminen alle 21 900:n katsotaan olevan välitön trendimuutos.

Varastosuositukset:

”Osake on noussut hyvän läpimurron yli joulukuun 2022 huippunsa ja muodostanut myös kaksoispohjan käänteiskuvion viikkokaavioissaan. Kun osakkeen nähdään murtautuvan ulos laatikkokonsolidaatiokuviosta, lasketut nousutavoitteet näyttävät todennäköisesti kohti 700:aa ja sitä korkeammalla, ja stop-loss on alle 500.

GMR INFRA

”Osake on noussut hyvän läpimurron yli kesäkuun 2009 huippunsa, mikä viittaa vahvaan usean vuoden läpimurtoon. Koska yleinen trendi on positiivinen ja osakekauppa selvästi VWAP-ankkuritukialueensa yläpuolella, näyttää siltä, ​​​​että osakkeet ovat hyvällä tasolla alhaisen riskin ostomahdollisuutta varten, ja stop-loss on alle 79, jos potentiaaliset tavoitteet ovat 114 tai enemmän. .”

Ashoka Buildcon

”Osake on noussut hyvän läpimurron yli toukokuun 2019 huippunsa, mikä viittaa usean vuoden kurssiin. Osakekaupan ollessa selvästi dynaamisen tukialueen yläpuolella, osakkeen välitön tuki on lähellä 156:n merkkiä. Siksi suojaava pysäytyshäviö voidaan sijoittaa lähelle 149. Nousu näyttää todennäköisesti kohti 185-190 vyöhykettä lähiviikkoina.

Samankaltaiset artikkelit