County Group kehittää 5 000 kr:n huippuluokan asuntoprojektia Noidassa, silmät 7 500 kr:n ylälinjassa

County Group to develop Rs 5000-cr ultra luxury housing project in Noida, eyes Rs 7500-cr topline

County Group, Pohjois-Intian johtava kiinteistökehittäjä, ilmoitti keskiviikkona käynnistävänsä 28 hehtaarin suuruisen erittäin ylellisen asuinkompleksin – Ivory Countyn – sektorilla 115, Noida.

Ryhmä sijoittaa hankkeeseen seuraavien viiden vuoden aikana lähes 5 000 miljoonaa rupiaa oman rahoituksen, pankkirahoituksen ja asiakasennakkomaksujen kautta varauksiin, joiden arvioitu myyntituotto on 7 500 miljardia.

Ivory Countyssa on tarjolla yhteensä 2372 yksikköä, ja niitä kehitetään kolmessa eri vaiheessa seuraavan viiden vuoden aikana. Hanke jaetaan luksus- ja huippuluksusasuntoalueisiin, ja sekä Ivory County että Ivory County ”Gold” ovat hankkeen neljän seinän sisällä.

County Group tarjoaa ensimmäisessä vaiheessa 1 500 yksikköä, joiden keskimääräinen lähtöhinta on 14 000 rupiaa neliöjalkaa kohden Ivory Countyssa ja 16 000 rupiaa neliöjalkaa kohden Ivory Countyn ”kulta”. Asuntoja tarjotaan hintaluokissa noin 3 ja 12 miljoonaa ruplaa.

County Groupin johtaja Amit Modi sanoi projektista: ”Yksi projektin suurimmista palveluista on sen sijainti. Ivory County sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä FNG Expresswayä, Noida Expresswaytä, Delhi Meerut Expresswayta sekä DND Flyoveria. Se on alle 20 minuutin päässä Noidan kaupungin sydämestä. Projekti on suunnattu ylellisille ja huippuylellisille loppukäyttäjille, ja olemme iloisia siitä, että suurin osa varauksista tulee ostajilta, jotka asuvat olemassa olevissa County Group -projekteissa tai heidän ystäviltään ja perheiltä, ​​jotka etsivät elämäntapapäivitystä. Ryhmänä meillä on perintö ennenaikaisesta toimituksesta alusta lähtien, ja odotamme innolla jatkavamme samaa perinnettä.”

Ivory County tarjoaa mukavuuksia, kuten kaksi erittäin ylellistä klubitaloa yhden projektin sisällä, Club ’IVOR’ täynnä mukavuuksia kaikille projektin asukkaille ja omistettu Club ’AURUS’ Ivory Countyn ’Gold’ille.

Tätä täydennetään mukavuuksilla, kuten Artists Corner, luistinrata, veistospuutarha, amfiteatteri, uima-allas, festivaalikenttä, vesipuisto, kalalampi, eläinpuisto, urheilualue (krikettikentät, koripallo, kenttä, melokenttä, sulkapallokenttä) , Tenniskenttä jne.), Joogapuutarha ja meditaatio, Performance Plaza, Music Area, Lily Pond, Place Of Worship laajat vesistöt ja innovatiivinen Fluid Restaurant, Outdoor Energy Bars, joka tarjoaa asukkaille vertaansa vailla olevaa elämäntapakokemusta rakennuksen neljän seinän sisällä. projekti yhtiön mukaan.

Samankaltaiset artikkelit