BoB julkistaa tarjouksia naistilinomistajille – Pankki- ja rahoitusuutisia

bank of baroda, bob, women's day, bob women's day, women account, bank of baroda news, market news, bank news, bank, sbi

Valtion omistama Bank of Baroda julkisti torstaina erikoistarjouksia naistilinomistajilleen kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta.

Tämä tarjous koskee tilejä, joko BoB Mahila Shakti -säästötiliä tai BoB Women Power Current -tiliä, jotka on avattu 30. kesäkuuta 2024 asti, ja lainajärjestelyjä, jotka ovat käytettävissä 31. joulukuuta 2024 asti, Bank of Baroda (BoB) sanoi lausunnossaan.

Näillä naiskeskeisillä tileillä on joukko tarjouksia, jotka on tarkoitettu yksinomaan naisille, mukaan lukien jopa 25 peruspisteen korkoalennus vähittäislainoista (0,25 prosentin alennus kaksipyöräisten lainojen osalta, 0,15 prosentin alennus koulutuslainoissa, 0,10 prosentin alennus autolainat, asuntolainat ja asuntolainat).

Lisäksi vähittäislainojen (mukaan lukien henkilökohtaiset lainat) käsittelymaksuista luovutaan kokonaan ja 50 prosentin alennus vuotuisista talletuslokeromaksuista, se sanoi.

”Tänä kansainvälisenä naistenpäivänä meillä on ilo laajentaa tukemme naisille ja naisjohtoisille yrityksille ja puolustaa heidän matkaansa kohti taloudellista voimaantumista ja riippumattomuutta erilaisilla räätälöityillä tarjouksilla, jotka tarjoavat lisäarvoa”, BoB MD ja toimitusjohtaja Debadatta Chand sanoi.

Samankaltaiset artikkelit