PayU nosti Mukherjeen globaaliksi toimitusjohtajaksi

PayU

Prosuksen omistama fintech-suuryritys PayU on nostanut Anirban Mukherjeen globaaliksi toimitusjohtajaksi. Hän toimi aiemmin yhtiön Intian toimitusjohtajana. Nimitys tulee osana yhtiön siirtymistä kohti Intia-keskeistä lähestymistapaa, ja samalla se näyttää myös kiihdyttävän kasvua Kaakkois-Aasiassa. Mukherjee ottaa ohjat hallintaansa Laurent Le Moalilta, joka vetäytyy päivittäisestä operatiivisesta johtamisesta. -päiväliiketoimintaa, mutta pysyy Prosuksen ja PayU:n neuvonantajana, yhtiön tiedotteessa sanotaan. ”Anirban liittyy Prosuksen johtoryhmään ja raportoi suoraan Prosuksen ja Naspersin väliaikaiselle toimitusjohtajalle Ervin Tulle. Hän tulee olemaan vastuussa yleisestä liiketoiminnasta”, lausunnon mukaan. ”Osana siirtymistä Intiaan keskittyvään PayU-strategiaan Anirbanilla on nyt oikea aika johtaa PayU-liiketoimintaa”, sanoi Tu.

”PayU on rakennettu Intiassa Intialle ja sen ulkopuolelle, ja nykyään meillä on menestyksekäs maksu- ja luottoliiketoiminta, joka ratsastaa paikallisesti juurtuneella teknologiapinolla. Tavoitteemme on päihittää markkinat vahvalla kannattavuudella. Olemme syvästi sitoutuneet edistämään digitalisaatiota ja taloudellista osallisuutta erityisesti pienten kauppiaiden kohdalla. Hallituksen Digital India -aloitteen ja RBI:n tulevaisuuteen suuntautuvan sääntelyn synergia tarjoaa PayU:lle merkittävän mahdollisuuden rakentaa vahva fintech-franchising Intiasta. Prosus on ollut elintärkeä PayU:n kasvussa, ja teemme tiivistä yhteistyötä Ervinin ja Prosus-tiimin kanssa siirtyessämme PayU:n matkan seuraavaan vaiheeseen Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa”, sanoi Anirban Mukherjee, PayU:n toimitusjohtaja, kommentoi ylennystä.

Hollantilainen sijoitusyhtiö Prosus ilmoitti tämän vuoden elokuussa, että sen fintech-osasto PayU myy osan liiketoiminnastaan ​​israelilaiselle fintech-as-a-palveluntarjoajalle Rapydille 610 miljoonalla dollarilla. Tämän seurauksena israelilainen fintech osti PayU:n Global Payments Organizationin (GPO), joka tarjoaa verkkokaupan maksuratkaisuja maailmanlaajuisille kauppiaille yli 30 maassa Latinalaisessa Amerikassa, Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Afrikassa.

Marraskuussa 2022 PayU oli nimittänyt talousjohtajakseen Nykaan entisen talousjohtajan Arvind Agarwalin.

PayU väittää palvelevansa yli 450 000 kauppiasta, 70:tä sekä suurta pankkia Paytech-alustansa Wibmon kautta ja yli 2 miljoonaa asiakasta, joilla on luottolimiittejä Intiassa. Fintechin kerrotaan myös listautuvan Intiaan joskus ensi vuonna arvolla 6-6,5 miljardia dollaria.

Samankaltaiset artikkelit