Intiasta tulee 4,16 000 000 ammattilaisen joukossa maailman johtava tekoälykykyjen asiantuntija: Intian osaamisraportti 2024 – Education News

India emerges as global leader in AI talent with 4.16 lakh professionals: India Skills Report 2024.

Intialla on globaali johtoasema tekoälyn (AI) taitojen leviämisessä ja lahjakkuuksien keskittymisessä, ja se ansaitsee pisteet 3,09. Intian Skills Report 2024 -raportin mukaan maassa on elokuussa 2023 asennettuna 4,16 lakhan AI-ammattilaisia, joten maa on hyvin valmis vastaamaan nykyiseen noin 6,29 lakhan kysyntään, jonka odotetaan nousevan miljoonaan vuoteen 2026 mennessä. Wheebox, etävalvonta-arviointi- ja konsulttiyritys.

Intiassa nuorten yleinen työllistettävyys on parantunut 51,25 prosenttiin edellisestä vuodesta. Osavaltioista, joissa on suuria lahjakkuuksia, Haryana, Maharashtra, Andhra Pradesh, Uttar Pradesh, Kerala ja Telangana ovat eniten työllistyviä nuoria. Tarkemmin sanottuna Haryana johtaa WNETissä 76,47 prosentilla testin ottajista vähintään 60 prosentin pistemäärällä, raportti paljasti.

”Tällä muuttavalla matkalla navigoiminen edellyttää haasteisiin vastaamista keskittymällä osallisuuteen. Yhteistyö valtion elinten, yritysten ja oppilaitosten välillä on ensiarvoisen tärkeää, mikä näkyy onnistuneissa nuorten taitojen parantamisaloitteissa ja edistyksissä digitaalisessa infrastruktuurissamme”, Nirmal Singh, Intian Skills Reportin pääkokooja ja Wheeboxin perustaja, toimitusjohtaja, sanoi.

22–25-vuotiaiden ikähaarukassa Uttar Pradesh erottuu korkeimmalla lahjakkuuden keskittymisellään 74,77 %:lla, jota seuraa tiiviisti Maharashtra 71,97 %:lla. Lisäksi yleinen työllistettävyysaste tässä ikäryhmässä kymmenen parhaan kaupungin välillä on 63,58 %. Nämä havainnot korostavat alueellisia vaihteluita ja demografisia tekijöitä, jotka vaikuttavat Intian työllistettävyysmaisemaan.

”Teknologian kehittyessä niin nopeasti, todellinen ero tieteen oppimisessa on se, miten sitä sovelletaan ja vahvistetaan personoinnin, analytiikan, intuitiivisten tulkintojen ja toimivien oivallusten avulla, joita ei voida saavuttaa ilman tekoälyä. Maailman suurimpana arviointiorganisaationa”, sanoi Sachin Jain, maajohtaja, ETS, Intia, Etelä-Aasia.

Samankaltaiset artikkelit