CBSE, UPMSP ja BSEB ilmoittavat pian vuoden 2024 hallitustenttipäivät

cbse, cbse datesheet, upmsc datesheet, bseb datesheet, cbse 2023 datesheet

Keskiasteen koulutuslautakunta (CBSE), Uttar Pradesh Madhyamik Shiksha Parishad (UPMSP) ja Bihar School Examination Board (BSEB) valmistautuvat ilmoittamaan luokan 10 ja luokan 12 lautakokeiden päivämäärät. Näiden kokeiden odotetaan alkavan helmikuussa.

CBSE on ilmoittanut, että viimeiset kokeet alkavat 15. helmikuuta ja päättyvät todennäköisesti 10. huhtikuuta. UPMSP:n akateemisen kalenterin mukaan UP-hallituksen luokan 10 (Lukio) ja Intermediate (luokka 12) kokeet on myös suunniteltu helmikuulle. BSEB suorittaa yleensä matric- ja interkokeet helmikuussa.

UP Board Class 12:n käytännön kokeet järjestetään kahdessa vaiheessa, 25.1.-1.2. ja 2.2.-9.2.

CBSE-luokkien 10 ja 12 yksityiskohtaiset aikataulut julkaistaan ​​osoitteessa cbse.gov.in ja cbse.nic.in. UPMSP julkaisee päivämäärälomakkeensa osoitteessa upmsp.edu.in, ja BSEB ilmoittaa Biharin hallituksen kokeiden päivämäärät osoitteessa biharboardonline.bihar.gov.in ja sosiaalisen median alustoilla.

Tyypillisesti lautakunnat julkaisevat kirjallisten ja teoriakokeiden päivämäärälomakkeet noin puolitoista kuukautta ennen ensimmäistä koetta. Edellisenä vuonna päivämäärätaulukko julkistettiin joulukuun 2023 loppupuolella. Molempien CBSE-kurssien ensimmäinen koepäivä oli 15. helmikuuta.

Ennakoidakseen tenttipäivämäärät opiskelijat voivat viitata edellisen vuoden koepäiviin, sillä taulut noudattavat yleensä samanlaista kaavaa, ellei ennakoimattomia olosuhteita tapahdu, kuten vuonna 2020 Intian Covid-19-epidemian aikana. CBSE ja Uttar Pradeshin hallitus ovat ilmoittaneet aikovansa suorittaa kokeet helmikuussa, ja Biharin hallitus saattaa seurata esimerkkiä.

Samankaltaiset artikkelit