Zürich ostaa 70 % Kotak General Insurancesta; yritys ottaa pian käyttöön uuden tuotekuvan

All necessary approvals have been received

Zurich Insurance Company Limited ilmoitti keskiviikkona, että se on hankkinut enemmistön Kotak Mahindra General Insurance Company Limitedistä Kotak Mahindra Bank Limitedin talolta saatuaan kaikki tarvittavat viranomaishyväksynnät. Yhtiön mukaan Zürich on ostanut 70 prosentin osuuden Kotak General Insurancesta 5 560 miljoonalla rupialla eli 670 miljoonalla dollarilla uuden kasvupääoman ja osakkeiden oston yhdistelmällä.

Kauppa on suurin ulkomainen sijoitus Intian yleisillä vakuutusmarkkinoilla ja ensimmäinen ulkomaisen vakuutuksenantajan tekemä kauppa sen jälkeen, kun suorien ulkomaisten sijoitusten (FDI) raja nostettiin 49 prosentista 74 prosenttiin vuonna 2021.

Tulsi Naidu, Aasian ja Tyynenmeren alueen toimitusjohtaja, Zurich Insurance Group, sanoi: ”Kotak General Insurancen osto luo tietä eteenpäin Zürichille olla johtava toimija erittäin merkittävällä kasvumarkkinoilla – Intiassa. Intian vakuutusmarkkinat tarjoavat valtavan potentiaalin, ja olemme sitoutuneet tukemaan sen kasvua ja kehitystä yhdessä Kotakin kanssa. Meillä on globaali mittakaava, vahva asiantuntemus monimutkaisten riskien hallinnassa, digitaaliset ominaisuudet ja teknologiajohtajuus vakuutusturvavajeen kuromiseksi. Tavoitteenamme on rakentaa intialaisten asiakkaiden ja yritysten kestävyyttä yksinkertaisten ja innovatiivisten ratkaisujen avulla.

Lisäksi yhdistynyt kokonaisuus tuo Intian markkinoille kollektiivisen sitoutumisen luottamukseen, innovaatioon, rehellisyyteen ja asiakaspalveluun. Aikanaan liiketoiminta ottaa käyttöön uuden brändin, joka edustaa sekä Zürichiä että Kotakia osakkeenomistajina.

”Tämä virstanpylväs merkitsee meille keskeistä hetkeä ja katalysoi laajentumistamme markkinoilla tarjoamalla kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja, jotka on räätälöity vastaamaan monipuolisen asiakaskuntamme muuttuviin tarpeisiin. Tämä on suuri edistysaskel pyrkimyksemme edistää vakuutusten levinneisyyttä Intiassa teknologian, mittakaavan ja maailmanlaajuisten parhaiden käytäntöjen tuomisen avulla yritykseemme tarjotaksemme lisäarvoa tuottavia kokemuksia asiakkaillemme”, sanoi Suresh Agarwal, Kotak Mahindra Generalin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. Vakuutus.

On huomattava, että kaupasta ilmoitettiin marraskuussa 2023, ja siihen liittyivät tavanomaiset ennakkoehdot, mukaan lukien Intian keskuspankin, Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaisen sekä Intian kilpailukomission viranomaishyväksynnät. Kaikki tarvittavat hyväksynnät on saatu.

Samankaltaiset artikkelit