Ylellinen asuminen: Miksi Gurugram voittaa ulkomaalaisia?

Luxury Living: Why is Gurugram's property market winning over expats?

Gurugramista, kaupungista, joka on synonyymi vilkkaalle teollisuudelle ja IT-jättiläisille, on nopeasti tulossa ulkomaalaisten suosituin kohde ympäri maailmaa. Sen vahva talous, erinomainen infrastruktuuri ja ylelliset asumismahdollisuudet ovat osoittautuneet voimakkaiksi vetonauloksi. Gurugram sijaitsee strategisesti lähellä pääkaupunkia ja tarjoaa erinomaiset yhteydet lento-, rautatie- ja maanteitse, ja se on kukoistava kulttuurikeskus.

Kaupungissa on suuria moottoriteitä, kuten Delhi Mumbai Industrial Corridor ja Delhi-Gurgaon Expressway, ja tulevat hankkeet, kuten Gurugram Metro ja Rapid Rail Transit System, ovat valmiita lisäämään sen vetovoimaa entisestään.

Kaupungin nopea kasvu ja työllistymismahdollisuuksien runsaus ovat houkutelleet merkittävää ulkomaalaistaustaa. Nämä uudet asukkaat valitsevat Gurugramin kodiksi poissa kotoa, mikä johtuu osittain saatavilla olevista korkealaatuisista ja erittäin ylellisistä asumisvaihtoehdoista. Aidatut yhteisöt tarjoavat huippuluokan mukavuuksia, kuten 24/7-vartioinnin, klubitalot, uima-altaat, kuntosalit ja jopa ruokakaupat, mikä luo mukavuuden ja turvallisuuden tunteen. Tämä ylellisyyden ja käytännöllisyyden yhdistelmä houkuttelee ihmisiä naapurivaltioiden Intian osavaltioista, mutta myös ulkomaalaisia ​​Kiinasta, Japanista ja Etelä-Koreasta.

Ulkomaalaiset asettavat usein etusijalle ylelliset asunnot, jotka tarjoavat kattavan valikoiman mukavuuksia, yksityisyyttä ja huippuluokan elämäntapaa. DLF, tunnettu luksusasuntojen kehittäjä, vastaa tähän kysyntään ylellisillä asunnoilla, joista on panoraamanäkymät, eksklusiivisilla paikoilla ja klubipalveluilla. Yksi tällainen esimerkki on DLF The Crest, ylellinen asuntokompleksi, joka sijaitsee Golf Course Roadilla, Gurugramissa ja tarjoaa edistyneitä turvajärjestelmiä, reheviä viheralueita ja helpon pääsyn huippuluokan ostosmahdollisuuksiin ja kansainvälisiin ruokailumahdollisuuksiin. DLF The Crestin suosio ulkomaalaisten keskuudessa on ilmeinen – lähes 30 % asukkaista on kotoisin Intian ulkopuolelta. Vastaavasti toisessa Central Parkin hankkeessa, nimeltään Central Park Resorts, on myös merkittävä ulkomaalainen väestö. Tämä kasvava kysyntä ja tällaisten asuntojen ja ekosysteemien saatavuus Gurugramissa ovat johtaneet näiden asuntojen vuokra- ja hintojen räjähdysmäiseen nousuun.

Alan asiantuntijat sanovat, että Gurugramin hienostunut infrastruktuuri, voimakas talouskasvu ja vilkas työmarkkinat – erityisesti IT-, pankki- ja kiinteistöalalla – ovat suuria vetovoimaa ulkomaille.

”Työnäkymiä etsivät ammattilaiset pitävät kaupunkia houkuttelevana sen läheisyyden vuoksi New Delhiin ja suurten globaalien yritysten läsnäolon vuoksi. Huippuluokan asuinrakennukset, joissa yhdistyvät ylellisyys, mukavuus ja turvallisuus, ovat tällaisten ostajien tärkein vetovoima. Nämä kodit koostuvat usein kerrostaloista, aidatuista yhteisöistä ja huviloista, joissa on kuntosaleja, uima-altaita ja viheralueita. Tärkeimmät hotspotit, kuten DLF Phase 1-5, Golf Course Road ja Sohna Road, ovat erityisen suosittuja niiden edullisten sijaintien, ensiluokkaisten yhteyksien ja helpon pääsyn ansiosta hyviin ravintoloihin, kauppakeskuksiin, sairaaloihin ja kansainvälisiin kouluihin”, Sinish kertoo. Pal Singh, johtaja – asuntojen myynti (Gurugram), ANAROCK Group.

”Ulkomaalajilla on kova kysyntä kalustetuille asunnoille ja huolletuille kodeille, koska ne tarjoavat vaivatonta asumista ja mukavuudet, kuten siivous, ylläpito ja ympärivuorokautinen turvallisuus. Lisäksi monet suosivat koteja, joissa on ympäristöystävällistä rakentamista, älykkään kodin teknologiaa ja modernia arkkitehtuuria, mikä kuvastaa heidän suosiotaan moderneihin, kestäviin asuinalueisiin, Singh lisää.

Ylellisten asuntojen lisäksi Gurugramilla on vankka sosiaalinen infrastruktuuri, jossa on hyvämaineisia kansainvälisiä kouluja, sairaaloita, pankkeja ja rahoituslaitoksia. Yhä useammat ostoskeskukset, kahvilat ja vähittäismyymälät lisäävät kaupungin eloisuutta, erityisesti etelä- ja länsialueilla, kuten Southern Peripheral Road, Golf Course Road ja Mehrauli-Gurgaon Road. Näistä alueista on tulossa erityisen haluttuja ulkomaalaisille.

Golfin ystäville Gurugram tarjoaa ainutlaatuisen edun – useita maailmanluokan golfkenttiä, mukaan lukien Karma Lakelands, Classic Golf & Country Club ja kuuluisa DLF Golf and Country Club. Golfin huipputason tilat nostavat entisestään Gurugramin asemaa ensiluokkaisena asuinpaikkana erityisesti Etelä-Korean, Japanin ja Singaporen kaltaisista maista tuleville Aasian ulkomaalaisille.

Exp Realty Indian toiminnanjohtaja Shashank Vashishtha jakaa näkemyksensä tästä: ”Gurugramissa asuvia ulkomaalaisia ​​ei kiinnosta vain korkealaatuisten kiinteistöjen tarjoama turvallisuus ja ylellisyys, vaan myös kaupungin tarjoama eloisa elämäntapa. Gurugram tarjoaa monipuolisen yhdistelmän kulttuuritapahtumia, kansainvälisiä kouluja ja tasokkaita ostos- ja ruokailupaikkoja, ja se tarjoaa houkuttelevan paketin globaaliin elämäntyyliin tottuneille. Luksusasuntojen kysyntä täällä on kokenut huomattavan nousun, mikä johtuu suurelta osin kansainvälisten ammattilaisten tulvasta. Asiakkaamme etsivät erityisesti koteja, joissa on modernit mukavuudet, strateginen sijainti ja yhteisöllisyys, joka vastaa heidän elämäntyyliodotuksiaan.”

Tulevaisuudessa Gurugramin kehityskulku ei osoita merkkejä hidastumisesta. Kaupunki vahvistaa asemaansa johtavana kohteena ulkomailla asuville, jotka etsivät sekoitus ammatillisia mahdollisuuksia ja laadukasta asumista Intiassa. Yhdistelmä Gurugramin taloudellista, teollista ja teknologista osaamista sen vahvaan yhteisöllisyyteen houkuttelee epäilemättä entistä enemmän ulkomaalaisia ​​harkitsemaan asettumista tänne tulevaisuudessa. Nämä ulkomaalaiset eivät vain löydä kukoistavaa ammattiympäristöä, vaan myös edistävät merkittävästi työllisyyttä ja kaupungin yleistä talouskasvua.

Samankaltaiset artikkelit