Wakefit. yhteistyössä Kunal Dubeyn markkinointipäälliköksi

An industry veteran with over 18 years of marketing and media planning experience, Dubey has spent over 12 years of his career in the startup space.

Wakefit.co, merkittävä koti- ja nukkumisratkaisujen D2C-toimittaja Intiassa, on ilmoittanut Kunal Dubeyn nimittämisestä yhtiön markkinointijohtajaksi (CMO). Uudessa roolissaan Dubey hyödyntää markkinointiosaamistaan ​​Wakefit.co:n markkinaosuuden, kasvun ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

”Olen innoissani liittyessäni Wakefit.co:hon niin jännittävänä aikana yrityksen matkalla. Olen pitkään ihaillut Wakefitin sitoutumista rajojen työntämiseen ja status quon rikkomiseen sekä kuluttajana että markkinoijana, joten olen innokas osallistumaan sen dynaamiseen kasvuun. Wakefitin asiakaslähtöisyys ja tuoteinnovaatiot näkyvät kaikissa kosketuspisteissä, mikä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden vahvistaa johtajuuttamme markkinoilla. Odotan innolla, että voin tuoda kokemukseni tuotemerkkien skaalaamisesta Wakefit-tiimiin ja rakentaa yhdessä Intian rakastetuimman koti- ja nukkumisratkaisubrändin”, Wakefit.co:n markkinajohtaja Kunal Dubey sanoi.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Kunalin Wakefit.co:n markkinointijohtajaksi. Hänen näkemyksensä ja asiantuntemuksensa auttavat meitä epäilemättä vahvistamaan markkinajohtajuuttamme ja edistämään Wakefit.co:ta asiakaslähtöisenä brändinä, joka ajaa jatkuvaa kasvua. Kunal on tehnyt merkittävän matkan auttaessaan rakentamaan näkyviä brändejä syvällä ymmärryksellään muuttuvasta kuluttajadynamiikasta. Olen varma, että tämä tehostaa pyrkimyksiämme luoda merkityksellisiä brändiyhteyksiä ja tuottaa lisäarvoa kuluttajillemme, Wakefitin johtaja ja perustaja Chaitanya Ramalingegowda. co sanoi.

Alan veteraani, jolla on yli 18 vuoden kokemus markkinoinnista ja mediasuunnittelusta, Dubey on viettänyt yli 12 vuotta urastaan ​​startup-tilassa. Hän on toiminut aiemmin Flipkartin omistaman Cleartripin CMO:na ja on myös ollut avainasemassa useiden tunnettujen brändien kasvussa, kuten Vedantu, PhonePe, Flipkart, Reliance Communications, McDonald's India, eBay jne. Hänen kokemukseensa kuuluu myös onnistuneita työtehtäviä erilaisissa startup-yrityksissä. , jossa hän mittasi brändien markkinointitoimintoja, jotka kattoivat brändimarkkinoinnin, digitaalisen markkinoinnin, kasvumarkkinoinnin, kuluttajanäkemykset jne. Dubey oli myös tärkeä osa Slingshotin (osa Dentsu Groupia), ainutlaatuisen markkinointiratkaisuyrityksen perustamista. Hänen strateginen näkemyksensä ja todistettu näyttö erilaisten aloitteiden ohjaamisesta sopivat täydellisesti Wakefit.co:n markkinointifilosofian kanssa luoda mielekkäitä ja aitoja keskusteluja yleisönsä kanssa.

ViserrysInstagram, LinkedIn, Facebook

Samankaltaiset artikkelit