Volatiliteetti voi nousta seuraavan 15 päivän aikana budjetin vuoksi: Geojit Financial – CaFE Invest News

The Financial Express logo

Kirjailija: Anand James

Edessä olevat kaksi viikkoa ovat ratkaisevan tärkeitä, kun positiot linjataan uudelleen heinäkuun 23. päivälle suunnitellusta budjetista tulevien uusien vihjeiden odotusten vuoksi. Vaikka budjetista ei ole tullut liian myöhäistä tapahtumaa pääomamarkkinoilla, on aina kysymys ”mitä jos ” monien huulilla, koska spekulaatiot eivät koskaan lakkaa jättämästä kauppiaita koskemattomiksi, voivat olla laajoja markkinailmoituksia tai alakohtaisia ​​vihjeitä. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi vertailuindeksien nousu on vaimentunut, mutta kaikki dipit ostettiin nopeasti, pettymys myös karhuihin. VIX jatkoi laskuaan viime kuun huipuista, mutta voimme mahdollisesti nähdä saman nousun seuraavan kahden viikon aikana.

Viime viikon alussa olosuhteet olivat kypsiä heilahtelun laskuun, ei vain jatkuvien yliostettujen olosuhteiden vuoksi, vaan enemmänkin siksi, että Nifty pysyi 20 päivän SMA:n yläpuolella. Kuitenkin 3 %:n etäisyyden jälkeen, mikä on äärimmäistä, nousutrendissä syntyi tauko, jolloin liukuvat keskiarvot pääsivät kuromaan kiinni, mikä vähensi keskimääräisen palautuslaskuliikkeen kiireellisyyttä. Tämä selitti heilahtelut molemmilla puolilla suurimman osan viime viikon päivistä, mikä heijastui myös pehmeänä suuntana liikkuvana ilmaisimena. Kaikki tämä oli rajoittanut nousutavoitteemme 24 400:aan tai 24 500:aan, mutta viikoittaiset kynttilät, jotka pysyvät jatkuvasti kahden keskihajonnan yläpuolella, viittaavat siihen, että nousuilla on enemmän tilaa. Tätä kohti aloittaisimme viikon ja odotamme nousutrendin pidentymistä 24500:aan tai 24720-800:aan. Huonon puolen merkintä on sijoitettu lähelle 24250:tä, mutta odotamme lipsumista 24130:n ohi hylätäksemme ylösalaisin.

Nifty Bankin viime viikon pudotus on kiinnostanut sekä härkää että karhua, ja se on suunniteltu laajaan liikkeeseen tulevalla viikolla. Toistaiseksi sitä ei paina vain HDFC Bank, sillä 50 % indeksin osatekijöistä on edelleen alle 10 päivän SMA:n. Vaikka se osoittaa potentiaalia nousuun, on huolestuttavaa, että niin monet eivät ole vielä osallistuneet viimeaikaiseen nousutrendiin. Aloitamme viikon 53 200:n tai ainakin 52 800:n yläpuolelle saavuttaaksemme 54 200:n nousut, mutta uskomme, että tällaisen liikkeen muodostuminen kestää hetken, vaikka emme näe selkeitä mahdollisuuksia suoralle romahdukselle. väliaikainen, vahva tuki nähty lähellä 51950.

Keskim. 70 % lääkeosakkeista 14D RSI on noin 50, mikä antaa enemmän tilaa osakkeille nousujohteessa. CNX IT -indeksi nousi kohti 37800:aa 35200:sta ja on matkalla kohti 38500:aa. Katseemme on kuitenkin pankkien osakkeissa. Sektori-indekseistä siinä on enemmän osatekijöitä, jotka ovat alle 10 päivän liukuvan keskiarvon, mikä viittaa toistaiseksi laskevaan asetelmaan, mutta viittaa myös potentiaaliseen liikkeen kuromiseen.

Samankaltaiset artikkelit