Uusi rahastotarjous: Motilal Oswal AMC käynnistää Motilal Oswal Nifty India Defense Index Fund -rahaston – Tarkista tiedot

Motilal Oswal AMC launches Motilal Oswal Nifty India Defence Index Fund – Check details

Motilal Oswal Asset Management Company (MOAMC) on ilmoittanut perustavansa Motilal Oswal Nifty India Defense Index Fundin, joka on Intian ensimmäinen indeksirahasto, joka tarjoaa sijoituksia Intiassa listatuille puolustusalan osakkeille. Rahaston tavoitteena on tarjota sijoittajille mahdollisuus osallistua puolustusalan kasvupotentiaaliin.

Motilal Oswal Nifty India Defense Index Fund on avoin rahasto, joka kopioi/seuraa Nifty India Defense -indeksin kokonaistuottoa. NFO aukeaa 13thkesäkuuta 2024 ja sulkeutuu 24thKesäkuu 2024.

Nifty India Defense -indeksi on suunniteltu heijastamaan puolustusprojekteissa toimivien puolustusalan yritysten suorituskykyä. Indeksi sisältää 15 yritystä, jotka ovat myös osa Nifty-kokonaismarkkinoita.

Viimeisen 1 vuoden ja 3 vuoden aikana Nifty India Defence Indexin CAGR on ollut 177 % ja 89,5 % 31. toukokuuta 2024. Vaikka puolustuksessa on vahva suorituskykypotentiaali, se voi myös kokea suurempaa volatiliteettia.

Nomuran tutkimuksen mukaan puolustussektori tuo esiin merkittävän mahdollisuuden Intian puolustussektorille, sillä sen arvioidaan olevan 138 miljardia dollaria yli 24-32F. Intian panostaessa edelleen kansalliseen turvallisuuteen ja teknologiseen kehitykseen, sijoittajille tarjotaan ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua tähän strategiseen kasvuun. Tämän alan viimeaikainen huippusuoritus johtuu erilaisista muutoksista hallituksen politiikassa ja puolustusalan priorisoimisesta.

Intian hallitus on asettanut tuontikiellon yli 4 600 puolustustuotteelle joulukuuhun 2027 mennessä vähentääkseen tuontia ja lisätäkseen puolustusteollisuutta Intiassa siirtymällä kohti Atmanirbhar Bharatia (omavaraisuus). Hallitus pyrkii myös aktiivisesti lisäämään puolustustarvikkeiden ja -palvelujen vientiä, jonka arvioidaan kaksinkertaistuvan seuraavien 3-4 vuoden aikana, Nomura Researchin mukaan.

Markkinaasiantuntijoiden mukaan alan yritykset ovat parantaneet tasettaan ja myös kannattavuuttaan viennin jatkuvan kasvun ja valtion puolustusmenojen kasvun myötä. Tämä tekee sijoittamisesta Intian puolustusindeksirahastoon houkuttelevan sijoitusehdotuksen.

Prateek Agrawal, MD ja toimitusjohtaja, Motilal Oswal Asset Management Company Ltd, sanoi: ”Intian askeleet kohti Atmanirbhartaa (itsevaraisuus) puolustuksessa tasoittavat tietä merkittävälle kasvulle ja innovaatioille. Motilal Oswal Nifty India Defense Index Fund -rahaston avulla pyrimme hyödyntämään puolustusalan ennustetun 100–120 miljardin dollarin laajentumisen seuraavan kuuden vuoden aikana. Maailman neljänneksi suurimmana puolustusmenojana Intian keskittyminen omavaraisuuteen ja modernisointiin tarjoaa kotimaisille puolustusalan yrityksille huomattavia mahdollisuuksia. Tämä rahasto on valmis hyötymään Intian voimakkaasta kehityksestä puolustusteknologiassa ja infrastruktuurissa.

Pratik Oswal, Motilal Oswal Asset Management Company Ltd:n passiivisten rahastojen liiketoiminnan johtaja, sanoi: ”Covid-aikakaudesta lähtien Nifty India Defense TRI -indeksi on ylittänyt Nifty 50 TRI:n neljä kertaa viimeisen kuuden kalenterivuoden aikana. Tämä on seurausta hallituksen horjumattomasta keskittymisestä kansojen kahdenvälisten suhteiden edistämiseen viennin lisäämiseksi ja tuonnin vähentämiseksi osana hallituksen politiikan strategisia muutoksia. Tämän seurauksena Intian valmiudet valmistussektorilla kasvavat nopeasti. Made in India -aloitteet ovat johtaneet huomattavaan 74 prosentin kasvuun suorissa suorissa sijoituksissa, mikä edistää puolustusalan laajentumista.

”Sijoittajat, jotka etsivät pitkäaikaista pääoman kasvua, jonka tuotto on oikeassa suhteessa Nifty India Defense Total Return -indeksin tulokseen, voivat harkita Motilal Oswal Nifty India Defense Index -rahastoa, avointa rahastoa, joka jäljittelee ja seuraa Nifty India Defense Total Return -indeksin aihetta. seurantavirheeseen. Odotamme innolla puolustusbudjetin lisäämistä myös vuonna 2024, hän lisäsi.

Motilal Oswal Nifty India Defence Index Fundin sijoitustavoite on tarjota tuottoa, joka ennen kuluja vastaa Nifty India Defense Total Return Index -indeksin edustamaa arvopaperien kokonaistuottoa seurantavirheen perusteella. Ei kuitenkaan ole takeita tai takeita siitä, että järjestelmän investointitavoite saavutetaan.

Motilal Oswal Nifty India Defence Index Fund -rahaston vähimmäishakemusmäärä on 500 rupiaa ja Re:n kerrannaisina. 1/- sen jälkeen.

Samankaltaiset artikkelit