Smytten Pulsen Swagat Sarangi lanseeraamassa Brand Trackin parantaakseen markkinointistrategioita seuraavan sukupolven työkaluilla – Brand Wagon News

The Financial Express logo

Jotkut ihmiset haluavat kokeilla uutta tuotetta ennen sen ostamista. Vastatakseen tähän kuluttajien mieltymykseen kokeilevat yritykset tarjoavat näytteitä ja minikokoja laajasta valikoimasta tuotteita, mukaan lukien ihonhoitotuotteet, kosmetiikka, terveyslisät ja gourmet-välipalat. Tässä liiketoimintamallissa oletetaan, että kuluttajien mahdollisuus testata näitä tuotteita mukavasti kotonaan ei ainoastaan ​​auta heitä tekemään tietoisia ostopäätöksiä, vaan myös parantaa heidän yleistä ostokokemustaan. Hyödyntämällä data-analytiikkaa ja tekoälyä, nämä yritykset voivat mukauttaa näytetarjontaansa kuluttajien mieltymysten ja niiden alustojen kautta havaittujen käyttäytymismallien perusteella. Tämä ei ainoastaan ​​optimoi näytteenottoprosessia, vaan myös varmistaa, että kuluttajat saavat heidän kiinnostuksen kohteidensa mukaan räätälöityjä tuotteita, mikä lisää todennäköisyyttä siirtyä kokeilusta ostoon.

Keskustelussa kanssa BrandWagon verkossaSwagat Sarangi, yksi Smyttenin perustajista, puhuu siitä, kuinka Brand Track yhdistää tekoälyn ja kehittyneen analytiikan tehostaakseen brändin suorituskyvyn seurantaa, ja lupaa määritellä uudelleen alan standardit muun muassa brändivaikutusten ja kuluttajien sitoutumisen mittaamisessa.

Keskitymme ensisijaisesti elämäntapakategorioihin, mukaan lukien F&B (ruoka ja juomat), terveys ja hyvinvointi sekä lemmikkieläinten hoito kauneuden lisäksi. Pääehdotuksemme on antaa käyttäjille mahdollisuus löytää ja kokeilla erilaisia ​​lifestyle-tarvikkeita. Kokeiluvaiheen jälkeen käyttäjät voivat ostaa suoraan alustaltamme, joka toimii kuin markkinapaikka. Suppilon huipulla tarjoamme Smytten Pulsen, SaaS-tuotteen, joka tarjoaa brändeille muun muassa tutkimusratkaisuja, mainontaratkaisuja ja analytiikkaa.

Smytten on aina ollut koko suppiloratkaisu, joka on vastannut sekä kysyntä- että tarjontapuolelle. Kokeilu- ja kuluttajaalustamme, joka on saatavilla mobiilisovelluksen ja verkkosivuston kautta, on ladattu yli 20 miljoonaa kertaa, mikä tekee meistä yhden kaikkien sovelluskauppojen parhaimmiksi arvioituista sovelluksista. Ajattele sitä tehostettuna Instagramina, jossa löytö ja kokeilu tapahtuvat samanaikaisesti. Tämä looginen matka johtaa löydöstä tuotteen esittelyyn ja kokeiluun.

Suppilon yläosassa meillä on Pulse-alusta. Pulse toimii 20 miljoonan käyttäjämme tarkoitustietojen ja muiden tietolähteiden avulla, mikä rikastuttaa kuluttajien oivalluksia. Tavallisesti brändin kasvumatka sisältää kolme kriittistä vaihetta: lanseeraus, kuluttajamahdollisuuksien tunnistaminen ja paljon muuta.

Hienoa näytteenotossa on, että se on vuorovaikutuksessa kuluttajien kanssa, kun he ovat vielä päättämättömiä ja kokeilevat uusia asioita. Olemme todennäköisesti paras nykyään saatavilla oleva välityspalvelin ymmärtääksemme, mitä kuluttajat todennäköisesti ostavat tulevaisuudessa, koska he kokeilevat jatkuvasti uusia asioita laajentaakseen koriaan.

Kun kerromme tekoälyn tälle datalle ja rakennamme SaaS-alustamme, tarjolla on kolme ydintarjontaa. Ensinnäkin tarjoamme todellista analytiikkaa, joka perustuu miljoonien käyttäjien todelliseen kulutuskäyttäytymiseen, ei vain Internetin analytiikkaa. Toiseksi tarjoamme kuluttajatutkimusta hypoteesien vahvistamiseksi tieteellisemmällä ja jäsennellymmällä tavalla. Tämä sisältää kaiken käsitetutkimuksista viestintätestaukseen ja monimutkaisiin käyttö- ja asennetutkimuksiin. Voit rekrytoida yleisöäsi ja olla heidän kanssaan tekemisissä, jolloin saavutat tuloksia paljon nopeammin, nopeammin ja halvemmin verrattuna muihin alustoihin. Kolmanneksi meillä on mainostekniikka, jossa näytteenoton jälkeen voit tavoittaa käyttäjiä paitsi Smyttenissä myös avoimessa verkossa. Voit käyttää alustamme mainostaaksesi tälle yleisölle Googlessa, Metassa tai millä tahansa muulla ohjelmallisella alustalla tuodaksesi heidät takaisin suppiloon.

Pulse-alustassa meillä on kolme segmenttiä. Pulse Scan keskittyy analytiikkaan, Pulse Boost on mainontamoottori ja Pulse Check on täydellinen tutkimustekniikka. Brändinseurantalaite on osa tutkimuspakettiamme. Monet uudet kuluttajabrändit eivät mittaa brändimittauksiaan oikein, koska perinteiset tutkimusmenetelmät ovat hankalia, aikaa vieviä, monimutkaisia ​​ja kalliita. Tuotemerkkiseurantamme tarjoaa yksinkertaistetun, tee-se-itse-ratkaisun. Brändit voivat määrittää sen vain kolmella napsautuksella ja päättää yleisöprofiilistaan ​​ja tiheydestään.

Analyysi raportoidaan yksinkertaisessa muodossa interaktiivisen kojelaudan avulla, mikä mahdollistaa tietojen reaaliaikaisen seurannan ja vertailun. Tekoälymme tarjoaa oivalluksia tärkeimmistä mittareista, kuten huipputietoisuudesta tai vastausprosentteista. Jos esimerkiksi brändisi vastausprosentti laskee tietyllä alueella, järjestelmä analysoi useita tekijöitä ja antaa syitä ja ehdotuksia korjaaviin toimenpiteisiin. Voit sitten tehdä syvempää analyysiä tutkimuksen avulla, kaikki integroituna tiiviisti alustaan. Tavoitteenamme on standardoida mittaus uudelle digitaaliselle yleisölle ja luoda vertailukohta keskeisten mittareiden seurannalle ja mittaamiselle.

Emme sanele, mihin budjettisi tulisi jakaa. Brändin seuranta on välttämätöntä jokaiselle brändille, ja perinteisesti se on tehty tehottomasti. Tyypillisesti tiedot eri lähteistä, kuten Googlesta, Metasta, media-analytiikkatiimeistä jne., ovat hajallaan, mikä vaikeuttaa päätöksentekoa. Uusi seurantajärjestelmämme pyrkii korvaamaan perinteisen menetelmän virtaviivaistamalla prosessia tekniikalla. Sen sijaan, että rekrytoisimme ihmisiä, pyytäisimme heitä täyttämään kyselylomakkeita ja käsittelemään tietoja manuaalisesti, järjestelmämme automatisoi ja integroi nämä vaiheet. Tämä varmistaa tarkan ja tehokkaan tiedonkeruun ja -analyysin. Jos olet brändi, brändin seuranta kannattaa tehdä, ja ratkaisumme yksinkertaistaa ja parantaa tätä prosessia.

Tarjoamme edistynyttä teknologiaa ja dataa brändiseurannan ymmärtämiseksi. Jos esimerkiksi brändisi tunnettuus Uttar Pradeshissa yhtäkkiä putoaa, järjestelmämme voi kohdistaa tämän asiayhteyteen puolestasi. Raapaamme dataa Google Trendsin ja avoimen Internetin kaltaisista lähteistä ja integroimme ne alustakohtaisiin tietoihin. Näin tekoälymallimme voivat tunnistaa pudotuksen mahdolliset syyt. Hyödynnämme Gemini LLM -malleja monista lähteistä peräisin olevan jäsentämättömän tiedon käsittelemiseen.

Brändimarkkinoijana sinun ei enää tarvitse arvailla, miksi mittarisi ovat laskeneet. Järjestelmämme voi kertoa, onko kyseessä laajempi trendi, joka koskee kaikkia vai vain sinun brändiäsi, ja vaikuttavatko siihen makrotaloudelliset tekijät. Perinteisesti sinun on palattava virastoon ja tilattava lisää tutkimusta löytääksesi nämä vastaukset, mutta nyt kaikki nämä tiedot ovat saatavilla yhdessä paikassa, mikä virtaviivaistaa päätöksentekoprosessiasi.

Samankaltaiset artikkelit