Salman Khan antaa kurkistuksen Sikandar-kuvauksista Mumbaissa, joka julkaistaan ​​Eid 2025

salman khan, salman khan sikandar, sikandar, salman khan instagram, sikandar movie, sikandar movie release date, salman khan next movie, eid 2025 salman khan movie, salman khan news

Salman Khan on aloittanut erittäin odotetun elokuvansa Sikandar kuvaukset, jonka on ohjannut AR Murugadoss ja tuottanut Sajid Nadiadwala. Elokuvan tuotanto on alkanut Mumbaissa, jossa tiimi kuvaa laajaa ilmassa tapahtuvaa toimintajaksoa, jossa esiintyy Salman.

Salman jakoi kulissien takana (BTS) olevan kuvan ensimmäisestä kuvauspäivästä X:llä, ja tiimi vahvisti elokuvan Eid 2025 -julkaisupäivän. Hän kirjoitti viestiin: ”Odotan innolla #Eid2025-tiimin #Sikandar #SajidNadiadwala #Sikandar kanssa. Ohjaus @ARMurugadoss (sic).”

BTS-kuvassa Salman, Sajid ja Murugadoss nauravat kuvauksissa, mikä antaa positiivisen sävyn kuvausaikataululle. Elokuva, jonka pääosissa nähdään Salman Khan ja Rashmika Mandanna, julkistettiin virallisesti maaliskuussa. ”Sikandar” merkitsee Salman Khanin ja Sajid Nadiadwalan jälleennäkemistä, jotka ovat aiemmin työskennelleet vuoden 2014 Eid-menosarjassa ”Kick”.

Nadiadwala Grandson Entertainmentin tuottama ”Sikandar” lupaa olla vauhdikas viihdyttäjä. AR Murugadossin ohjaama elokuva pyrkii tarjoamaan ainutlaatuisen elokuvakokemuksen, joka sisältää korkeaoktaanisia toimintajaksoja ja vakuuttavan tarinan. Salman Khanin ja Rashmika Mandannan pääosissa elokuvan on määrä valloittaa yleisö Eid 2025 -viikonloppuna.

Projekti on herättänyt suurta kohua, ja fanit odottavat innolla Khanin, Nadiadwalan ja Murugadossin yhteistyötä. Kuvausten edetessä odotukset ovat korkealla, että Sikandarista tulee suuri hitti, mikä lisää Eid 2025:n juhlallista jännitystä.

Samankaltaiset artikkelit