Sääpäivitys: IMD ennustaa lämpöaaltojen jatkuvan Pohjois-Intiassa kesäkuun 18. päivään asti, ja todennäköisesti heikkenevät entisestään

weather update, heatwave condition in india

Intian ilmatieteen laitos (IMD) on varoittanut viimeisimmässä säätiedotteessaan, että helleaaltoolosuhteet jatkuvat Pohjois-Intiassa todennäköisesti seuraavat kaksi päivää, mutta sen odotetaan vähentävän vaikutusta myöhemmin. Toisaalta yksittäisiä erittäin rankkoja sateita saattaa jatkua Assamissa, Meghalayassa, Sikkimissa ja Sub-Himalyan Länsi-Bengalissa seuraavien 3–4 päivän aikana.

Ilmatieteen laitos on varoittanut, että Delhissä, Punjabissa, Haryanassa, Chandigarhissa, Gangetic West Bengalissa, Uttarakhandissa, Chhattisgarhissa ja Madhya Pradeshissa esiintyy todennäköisesti tänään voimakkaita lämpöaaltoja. Uttar Pradesh, Bihar ja Jharkhand käsittelevät myös kuumaa jaksoa 17. – 18. kesäkuuta. Pohjois-Rajasthanin, Jammun ja Himachal Pradeshin eristyneillä alueilla helleaaltoolosuhteet vaikuttavat ihmisiin 17. – 18. kesäkuuta. myös mahdollisuus, että sen jälkeen tulee hengähdystauko kuumasta säästä.

IMD:n sääraportin mukaan lounaismonsuunin odotetaan levittävän läsnäoloaan edelleen Gangetic West Bengalin, Maharashtran, Odishan, Biharin, Chhattisgarhiin, Sub-Himalajan Länsi-Bengaliin, Bengalin luoteislahden ja Andhra Pradeshin rannikkoalueille. päivää.

Sykloninen kierto on havaittu Assamin koillisosassa, ja yksi on myös Himalajan eteläpuolisen Länsi-Bengalin yläpuolella. Se on myös varoittanut, että itä-länsisuuntainen kanava on matkalla kohti Meghalayaa Luoteis-Biharista troposfäärin alemmilla tasoilla. Näistä sääolosuhteista johtuen Meghalayassa ja Assamissa on odotettavissa erittäin voimakkaita sateita 17. kesäkuuta – 20. kesäkuuta. Arunachal Pradeshissa on todennäköisesti runsasta sadetta kahden päivän ajan 17. kesäkuuta – 18. kesäkuuta. Sikkimin ja Himalajan eteläpuolisen Länsi-Bengalin ennustetaan pidä sitä saman ajan.

Lisäksi Biharissa, Jharkhandissa, Gangetic West Bengalissa ja Odishassa seuraavien kahden päivän aikana ennustetaan keskimääräistä sademäärää, johon liittyy ukkosmyrskyjä ja puuskaisia ​​tuulia. Samoin Mahessa ja Keralassa ennustetaan yksittäisiä rankkasateita kesäkuun 17. ja 18. kesäkuuta. Yanam ja Coastal Andhra kokevat myös saman sään 18. kesäkuuta, koska toinen sykloninen kiertokulku koillis-Arabianmerellä.

Samankaltaiset artikkelit