RVNL, IRFC, RailTel ja muut rautatiekannat nousivat jopa 16 % ennen Budgetia – Ota selvää miksi? – Markkinauutiset

RINL sale may be fast-tracked

Rautatiekannat ovat kirjaimellisesti korkealla ja ovat saavuttaneet uusia huippuja ennen budjettia. Vaikka unionin talousarvio, joka jätetään käsiteltäväksi 23. heinäkuuta, nähdään kansantalousarviona, mikä rautatietiskillä tikittää? Osakkeet kuten RVNL, IRCON International, IRFC ja muut pörssilistatut rautatieyhtiöt kävivät kauppaa uudella kaikkien aikojen ennätyksellään. Rail Vikas Nigamin osakkeet nousivat 15,6 % uuteen ennätyskorkeaan 567,50 rupiaan. Indian Railway Finance Corporation nousi 9,44 % uuteen kaikkien aikojen ennätykseen, 206 Rs. RailTel nousi yli 7,5 % saavuttaen uuden 52 viikon huippuarvon, 559,40 Rs.

Religare Brokingin tutkimusjohtajan Ajit Mishran mukaan tilausvoitot ja odotukset rautateiden infrastruktuurin kehittämisen jatkuvasta keskittymisestä Union Budgetissa nostavat näitä varastoja. ”Voimme valikoivasti nähdä liikkeen jatkuvan ja ehdottaa kauppiaita seuraamaan tappioita jokaisella nousulla”, hän sanoi.

Perjantaina unionin ministeri Ashwini Vaishnaw ilmoitti 2 500 uuden yleisjunavaunun tuotannosta ja hyväksyi 10 000 lisävaunua. Rautatieinfrastruktuurista puhuessaan hän sanoi, että rataa on lisätty noin 5 300 kilometriä. Tänä vuonna tähän mennessä kilometriä on lisätty noin 800.

”Sektori näyttää siis erittäin lupaavalta, koska Intian rautateiden osalta tapahtuu paljon asioita hallituksen ja rautateiden ministeriön puolelta. Nouseminen johtuu ensisijaisesti tilauskannasta, ja todennäköinen toteutus muuttuu tuottonäkyvyydeksi. Mutta uskomme, että Indian Railways tulee käymään läpi suuria muutoksia, ei vain nyt vaan parin seuraavan vuoden aikana. Muista, että tärkein asia, jonka hallitus haluaa tehdä, on tuoda rautatiet maan suureksi ydinliikenteeksi siirtymässä maanteiltä rautateille. Ja sitä varten heidän on parannettava viimeisen mailin yhteyksiä, mikä on työn alla”, sanoi Gaurang Shah, Geojitin rahoituspalveluiden johtaja.

”Sen lisäksi teillä on omat kauppakäytävät, modernisoivat rautatieasemia, modernisoitte rautatievaunuja, modernisoitte rautatiekiskoja läpi kulkevien suurten nopeuksien raiteiden suhteen jne. Kaikki tämä muuttaa rautatiesektorin yhdeksi parhaiten menestyvistä sektoreista seuraavien parin vuoden aikana.”, hän sanoi.

Samankaltaiset artikkelit