RCapin maksukyvyttömyys: Hinduja Group jättää uuden hakemuksen määräajan pidentämiseksi

The Hinduja Group is yet to get all regulatory and statutory approvals for completion of the process, which is “not in the hands of the applicant” alone.

Hinduja Group, velkaantuneen Reliance Capitalin (RCap) menestyksekäs kriisinratkaisuhakija, on jättänyt uuden kanteen, jossa hän pyytää lisäaikaa maksukyvyttömyysprosessin loppuun saattamiseen.

Se sanoi, että sen puolelta ei ollut viiveitä, ja prosessi vaatii nyt useita lakisääteisiä ja viranomaishyväksyntöjä.

Hinduja-konserniin kuuluva IndusInd International Holdings (IIHL) jätti keskiviikkona välitoimihakemuksen National Company Law Tribunalin (NCLT) Mumbain tuomioistuimeen. Vaikka valitusperusteessa ei täsmennetty uutta aikataulua, IIHL aikoo hakea 2-3 kuukauden lisäaikaa, kun se tulee käsittelyyn, asiasta tiedotetut lakimiehet kertoivat FE:lle.

Kanneperusteessaan IIHL ilmoitti myös osoittaneensa vilpittömässä mielessään toimittamalla vaadittavan 483 miljoonan pankkitakuun hoitajalle ja velkojien komitealle (CoC) vähintään 10 kuukautta sitten.

Hinduja Group ei ole vielä saanut kaikkia säädöksiä ja lakisääteisiä hyväksyntöjä prosessin loppuunsaattamiseksi, mikä ei ole ”vain hakijan käsissä”.

Hyväksyntähakemukset on jätettävä ylläpitäjän, valvontakomitean ja IIHL:n yhdessä, valitusperusteessa todetaan.

IIHL tarvitsee viranomaisten hyväksynnän NCLT:ltä, Intian hallitukselta, eläkerahastojen sääntely- ja kehitysviranomaiselta, Intian kilpailukomissiolta, Intian vakuutusalan sääntely- ja kehitysviranomaiselta, RBI:lta ja Sebiltä prosessin loppuunsaattamiseksi.

Kriisinratkaisuvastikkeen kokonaismäärä on `9 861 miljoonaa, josta IIHL oli ehdottanut maksavansa `7 300 miljoonaa velkaa, `2 500 miljoonaa ulkomaisen pääoman lisäyksenä ja `250 miljoonaa kriisinratkaisusuunnitelmaa toteuttavan intialaisen tahon Cyqure Indialle. sanoi.

Aiemmin toukokuussa Hinduja Groupin puheenjohtaja Ashok P Hinduja sanoi, että IIHL oli sitonut kauppaan tarvittavat varat – pankkien konsortion kanssa, joka on antanut kirjeen, jossa todettiin, että he toimittavat rahat 48 tunnin kuluessa kaikista hyväksymisistä.

Kuultuaan Hinduja Groupin 23. toukokuuta jättämän vetoomuksen NCLT on pidentänyt 27. toukokuuta asetettua määräaikaa ratkaisuprosessin loppuun saattamiselle, vaikka jatkoajan kestoa ei ollut määritelty.

Tuomioistuin oli myös määrännyt CoC:n olemaan ryhtymättä toimiin, mukaan lukien 483 miljoonan pankkitakuun lunastaminen.

Samankaltaiset artikkelit