Räätälöi sijoituksesi perheesi taloudellisten tavoitteiden mukaan

personal finance, personal finance news, money, money news, financial express

Olipa kyseessä lyhytaikaisten tarpeiden hoitaminen, kuten hätärahaston rakentaminen tai pitkän aikavälin tavoitteiden, kuten eläkkeelle siirtymisen, suunnittelu, kohdennettu suunnitelma varmistaa, että jokainen taloudellinen pyrkimys otetaan huomioon järjestelmällisesti. Tämä harkittu strategia ei ainoastaan ​​lisää taloudellista turvaa, vaan myös osoittaa isän omistautumista perheensä tulevaisuudelle. Isänpäivän lähestyessä pohditaan kuinka isät voivat luoda ja hallita tehokkaasti tavoitteellista sijoitusstrategiaa.

Menestyneen tavoitteellisen sijoitusstrategian alku on taloudellisen tavoitteesi selkeä määritteleminen alusta alkaen. Isien tulee arvioida perheensä taloudelliset tarpeet ja luokitella ne lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiin. Useimmiten strategisempaa lähestymistapaa vaativat pitkän aikavälin tavoitteet, kuten lapsen korkeakoulukoulutuksen rahoittaminen tai eläkkeelle siirtymisen suunnittelu.

Näissä isien tulisi harkita sijoituksia, jotka tarjoavat korkeamman tuoton pidemmällä aikavälillä ja ottavat huomioon yhdistämisen ja monipuolistamisen edut. Esimerkiksi isä, joka pyrkii säästämään 20 000 rupiaa kuukaudessa 25 vuoden ajan, saattaa nähdä 60 000 rupiansa kasvavan 3,8 miljoonaan rupiaan, kun otetaan huomioon 12 prosentin odotettu tuotto, mikä osoittaa kurinalaisen sijoittamisen voiman.

Merkittävissä pitkän aikavälin taloudellisissa tavoitteissa, kuten lapsen koulutuksessa tai avioliitossa, monipuolistaminen ja oikeiden sijoitusvälineiden valinta ovat ratkaisevan tärkeitä. Sijoitussidonnaiset sijoitussuunnitelmat (Ulips) tarjoavat kaksinkertaisen edun, vakuutuksen ja sijoituksen. Ne tarjoavat joustavuutta mahdollistamalla siirtymisen osake- ja velkarahastojen välillä markkinaolosuhteiden ja riskinsietokyvyn perusteella perheen kehittyvien rahoitustarpeiden mukaisesti.

Esimerkiksi sijoittaminen ULIP:iin voi kasvattaa lapsen koulutusrahastoa merkittävästi samalla, kun se tarjoaa myös vapautuksen palkkion valinnaisesta ominaisuudesta vakuutuksenottajan ennenaikaisen kuoleman varalta. Näin varmistetaan, että lapsen koulutus jatkuu suunnitellusti, mikä kuvastaa isän ennakointia. Samoin annuiteettisuunnitelmat ovat erinomaisia ​​​​eläkkeelle siirtymiseen, mikä tarjoaa tasaisen tulovirran. Voit sijoittaa kertasuorituksena tai suorittaa säännöllisiä palkkiomaksuja, joilla varmistetaan kiinteä tuotto, joka tarjoaa taloudellista vakautta kultavuosina.

Onnistunut sijoitusstrategia ei ole kiveen hakattu; se vaatii säännöllistä uudelleenarviointia ja mukautuksia pysyäkseen muuttuvien elämänolosuhteiden ja markkinaolosuhteiden mukaisesti. Elämäntapahtumat, kuten lapsen valmistuminen, uuden kodin ostaminen tai lähestyvä eläkkeelle jääminen, voivat vaikuttaa merkittävästi taloussuunnitelmiin. Tämä saattaa usein edellyttää sijoitusstrategioiden uudelleenarviointia.

Näkemykset, suositukset ja mielipiteet ovat henkilökohtaisia ​​eivätkä kuvasta Financial Express Onlinen virallista kantaa tai politiikkaa. Lukijoita kehotetaan ottamaan yhteyttä päteviin rahoitusneuvojiin ennen sijoituspäätöksen tekemistä. Tämän sisällön kopioiminen ilman lupaa on kielletty.

Samankaltaiset artikkelit