Patel Engineeringin osuus putoaa yli 11 %, kun MD Rupen Patel kuolee – Market News

The Financial Express logo

Patel Engineeringin osakekurssi putosi maanantaina yli 11 % yhtiön hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan Rupen Patelin kuoleman jälkeen. Hän kuoli 57-vuotiaana myöhään perjantaina 5. heinäkuuta, kuten yhtiö vahvisti viranomaisilmoituksessa.

Rupen Patel oli nimitetty uudelleen yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi 1.4.2024 alkaen. Hän toimi koko toimikautensa ajan tärkeissä johtotehtävissä, joista oli merkittävää hyötyä yhtiölle, hakemuksessa todettiin.

Kuka on Patel Engineering Nowin uusi toimitusjohtaja?

Hänen kuolemansa jälkeen Patel Engineering on ilmoittanut useista tärkeistä nimityksistä. Janky Patel, Rupen Patelin vaimo, on nimitetty lisäjohtajaksi/ulkopuoliseksi johtajaksi ja hänet nimitetään yhtiön ”puheenjohtajaksi” 6.7.2024 alkaen.

Lisäksi Kavita Shirvaikar on nimitetty yhtiön vt. toimitusjohtajaksi 6. heinäkuuta alkaen. Hän on jättänyt aiemman talousjohtajan (CFO) tehtävänsä. Rahul Agarwal on nimitetty yhtiön vt. talousjohtajaksi.

Nämä johtajuuden muutokset tapahtuvat, kun Patel Engineering siirtyy Rupen Patelin menettämiseen ja pyrkii ylläpitämään vakautta ja jatkamaan strategista suuntaaan.

Osakkeen kehitys viimeisen vuoden aikana:

Osakekehityksen osalta Patel Engineeringin tulokset vaihtelivat. Osake yritti viimeisen kuukauden aikana varmistaa positiivisen tuoton 4,77 %:ssa, mikä osoitti vaatimatonta nousuliikettä. Sitä vastoin viimeiset kuusi kuukautta olivat haastavia, kun osakkeen tuotto oli 1,84 % negatiivinen, mikä viittaa laskuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä luvut pysyivät negatiivisina, ja ne laskivat -3,13 %. Kuitenkin viimeisen 12 kuukauden aikana osake onnistui säilyttämään positiivisen 68,33 prosentin tuoton, mikä korostaa sen kestävyyttä pidemmällä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit