NSE varoittaa sijoittajia neljän henkilön tarjoamasta takuutuottojärjestelmästä

NSE, NSE latest news, NSE today, NSE cautions investors, assured returns scheme,

Kansallinen pörssi varoitti keskiviikkona sijoittajia sijoittamasta rahojaan neljän henkilön tarjoamiin taattuihin tuottojärjestelmiin. Nämä neljä henkilöä ovat Amit Mishra ja Shivam Chauhan, jotka liittyvät Go Algoon, sekä Kajal Patel ja Alpesh Patel, jotka liittyvät KK Advisoriesiin.

He (Amit, Shivam, Kajal ja Alpesh) tarjosivat arvopaperimarkkinavinkkejä kaupankäyntiin ja sijoitusten tuoton varmistamiseen osakemarkkinoilla sekä tarjoutuivat hoitamaan sijoittajien kaupankäyntitiliä pyytämällä heitä jakamaan valtakirjansa, NSE sanoi kahdessa erillisessä lausunnossa. .

Lausuntojen mukaan näitä henkilöitä ei ole rekisteröity minkään pörssin rekisteröidyn jäsenen jäseniksi tai valtuutetuiksi henkilöiksi.

Varoittaen sijoittajia pörssi pyysi heitä olemaan allekirjoittamatta mitään sellaista järjestelmää tai tuotetta, jonka tarjoaisi osakemarkkinoilla takuutuottoa tarjoava henkilö tai yhteisö, koska se on laissa kiellettyä. Pörssi on myös tarjonnut sijoittajille verkkosivustollaan ”Tunne/paikanna pörssivälittäjäsi” -toiminnon, jolla he voivat tarkistaa rekisteröityneen jäsenen ja valtuutettujen henkilöiden tiedot.

”Tällaisiin kiellettyihin järjestelmiin osallistuminen on sijoittajan omalla riskillä, kustannuksilla ja seurauksilla, koska pörssi ei ole hyväksynyt tai hyväksynyt tällaisia ​​järjestelmiä”, NSE sanoi. Pörssin hallinnoimat mekanismit ja sijoittajien valitusten hyvitysmekanismit eivät olisi sijoittajien käytettävissä minkäänlaisiin tällaisiin kiellettyihin järjestelmiin liittyvissä riita-asioissa.

Samankaltaiset artikkelit