Nestle India zoomaa 3 %, kun se jatkaa rojaltien maksamista emoyhtiölle nykyisellä vauhdilla. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Nestle India shares rise

Nestle Indian osake nousi 3 % päivänsisäiseksi korkeimmalle 2 614,45 rupiaan sen jälkeen, kun yhtiö jatkoi yleisen lisenssimaksun eli rojaltin maksamista emoyhtiölleen Societe des Produits Nestle SA:lle. Nykyinen rojaltiprosentti on 4,5 % nettosummasta. myynti.

”Hallitus hyväksyi tarkastusvaliokunnan suosituksesta, kun vain riippumattomat johtajat äänestivät ja toiminnanjohtajat erosivat, ja hyväksyi sen, että yhtiö jatkaa yleisten lisenssimaksujen (rojaltimaksujen) maksamista Société des Produits Nestlé SA:lle (”lisenssinantaja”) , joka on Listalleottosääntöjen säännön 2(1)(zb) mukainen lähipiiri nykyisellä 4,5 %:n verotuksella, yhtiön ehtojen mukaisesti myymien tuotteiden liikevaihdosta lisenssinantajan kanssa tehdyistä yleisistä lisenssisopimuksista ja suositteli samaa yhtiön jäsenten hyväksyttäviksi 65. varsinaisen yhtiökokouksen tavanomaisella päätöksellä. Korkeiden hallinto- ja ohjausjärjestelmien, mukaan lukien osakkeenomistajien oikeudet, mukaisesti yhtiön tulee hakea edellä mainittu jäsenten hyväksyntä 5 (viiden) vuoden välein sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti”, sanoi Nestle (Intia) pörssihakemuksessa.

Nestle Intian osakkeet ovat tuottaneet yli 3 % viimeisen viiden päivän aikana. Hinta on noussut yli 2 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Se nosti sijoittajien varallisuutta 14 % viime vuosina ja 123 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Vertailun vuoksi vertailuindeksi, Nifty 50, on noussut 2 % viimeisen viiden päivän aikana. Indeksi on tuottanut 12 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Indeksi on noussut 25 % viimeisen vuoden aikana ja 100 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit