Mumbai: Kuuden hengen jengi, joka esiintyy louhintatyöntekijöinä kaivamassa teitä varastaakseen kuparilankaa yli 6 lakhin ₹ arvosta, pidätettiin

Mumbai: Gang of six posing as excavation workers dig up roads to steal copper wire worth over ₹6 lakh, arrested

Mumbain poliisi on pidättänyt kuusi miestä varkaudesta, joiden arvo on 6–7 000 ₹, tiistaina.

Olettaen, että kaivutyöt ovat osa infrastruktuurihankkeita tai monsuunia edeltäviä valmisteluja, Dadarin ja lähialueiden asukkaat eivät aluksi nostaneet kulmakarvojaan. Pian kuitenkin selvisi, että työntekijät olivat itse asiassa varkaiden jengi, joka varasti kuparijohtoa sähkökaapeleista.

Andhra Pradeshin ministerilista 2024: Chandrababu Naidu vannoo virkavalansa presidentiksi neljättä kertaa tänään – Katso täydellinen luettelo kabinetin ministereistä

Tapaus paljastui viime viikolla, kun Mahanagar Telephone Nigam Ltd:n (MTNL) viranomaiset ilmoittivat asiasta Matungan poliisiasemalle. PTI:n mukaan Dadar-Matunga-tien varrella oleva kävelytie Mumbain keskustassa oli kaivettu ylös varkauden vuoksi.

Asiasta tehtiin rikosilmoitus, ja poliisi tarkasti CCTV-materiaalin tunnistaakseen epäillyt. Toinen poliisiryhmä jäljitti Niku Chunnilal Guptan, romukauppiaan, joka osti varastetun kuparilangan.

Chandrababu Naidu Oath Ceremony 2024 Live: Naidu vannotaan Andhra Pradesh CM tänään, PM Modi osallistuu

Tutkimukset paljastivat, että jengi poltti kaapelin poistaakseen sen pinnoitteet ennen kuparin sulattamista jälleenmyyntiä varten. Gupta tunnisti Manish Jainin ja neljä muuta varkaiksi, jotka kaivoivat jalkakäytävän suorittaakseen varkauden.

Poliisi pidätti neljä henkilöä läntisellä esikaupunkialueella ja Thanen alueella. Virkamies lisäsi, että varkaus jäi aluksi huomaamatta, koska kaupungin kansalaisjärjestöt tekivät usein kaivauksia.

MTNL:n viranomaiset havaitsivat varkauden havaittuaan sadat puhelinlinjat Dadar-Matungan alueella toimimattomina. Kuparilankaa oli varastettu yli sata metriä.

Varastettu kuparilanka löytyi epäillyiltä. Näillä pidätyksellä poliisi on purkanut jengin, joka kaivoi teitä ja kävelyteitä varastaakseen sähkökaapeleita. Lisätutkimukset ovat käynnissä.

(PTI-tuloilla)

Samankaltaiset artikkelit