L&T Rahoituksen maaseutuyritysrahoituskirjan koko ylittää 25 000 miljoonan ruplan rajan

L&T Finance, book size, rural business finance, financial inclusion, loan

L&T Rahoitus Oy (LTF) ilmoitti torstaina, että sen maaseutuyritysrahoitusliiketoiminta on ylittänyt kirjakoossa 25 000 miljoonan ruplan rajan. ”Tämä saavutus on osoitus yhtiön sitoutumisesta maaseudun yrittäjien ja pienyritysten omistajien voimaannuttamiseksi, jotka todella muodostavat Intian talouden selkärangan. Taloudelliseen osallisuuteen ja maaseudun kehittämiseen keskittynyt LTF:n Rural Business Finance on ollut eturintamassa tarjoamassa saatavilla olevia ja edullisia rahoitusratkaisuja maaseutuyhteisölle”, yhtiö sanoi lausunnossaan.

L&T Finance on perustamisestaan ​​lähtien lainannut yli 1,4 miljoonalle maaseudun naisyrittäjille. Lisäksi yritys on pystynyt laajentamaan kattavuuttaan alipalvelualueille yli 1 700 toimipisteen verkoston kautta 14 osavaltiossa.

Yrityksen tärkeimmät kasvumaanalueet ovat olleet muun muassa Bihar, Tamil Nadu, Karnataka, Länsi-Bengal, Uttar Pradesh ja Orissa. Näiden markkinoiden odotetaan jatkuvan kasvumarkkinoina jatkuvan ja vahvan asiakkaiden kiinnostuksen vetämänä.

Sonia Krishnankutty, toimitusjohtaja, Rural Business Finance, LTF, sanoi: ”Kirjan koko on Rs. 25 000 Crore on merkittävä virstanpylväs Rural Business Finance -toimialallemme. Menestyksemme perustuu datalähtöiseen lähestymistapaan, jonka avulla voimme tehdä tietoisia ja tehokkaita lainapäätöksiä. Tämä lähestymistapa on antanut meille mahdollisuuden ylläpitää korkealaatuista portfoliota ja samalla ylläpitää tervettä kasvua. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme keskittyneet sekä uusien asiakkaiden hankkimiseen että olemassa olevien asiakkaiden säilyttämiseen.

31. maaliskuuta 2024 päättyneellä tilikaudella LTF:n vähittäiskauppasalkun koko oli 80 037 miljoonaa rupiaa, ja Rural Business Financen osuus vähittäiskaupan kokonaiskannasta oli 31 prosenttia.

Samankaltaiset artikkelit