Kronox Lab Sciences IPO-jako 6. kesäkuuta: Näin voit tarkistaa

Kronox Lab Sciences allotment, GMP and other details today

Erikoiskemikaaleja yli 20 maahan vievä yritys Kronox Lab Sciences avasi listautumisannin 3. kesäkuuta ja päättyi 5. kesäkuuta. Osakkeiden luovutuksen odotetaan valmistuvan 6. kesäkuuta.

Tee haku Kfin Technologiesista hakukoneesi avulla

Avaa Kfin Technologiesin verkkosivusto ja vie hiiri Tuotteet-kohtaan. Siirry nyt avattavasta valikosta sijoittajat-osioon ja napsauta listautumisannin tilaa tai napsauta Kfin Technologies.

Täytä kaikki tietosi – yrityksen nimi ja hakemusnumero/demat-tili/ tai PAN-numero (jokin kolmesta).

Kirjoita captcha ja paina hakupainiketta.

Palautukset aloitetaan 7. kesäkuuta ja myös osakkeet hyvitetään edellä mainittuna päivänä.

Yhtiön osakkeiden kauppahinta oli 129 prosenttia sen emissiohintaan 136 rupiaa harmailla markkinoilla. Kyseessä ovat epäviralliset markkinat, joilla osakkeet vaihtavat omistajaa laittomasti ennen listautumista pörssiin. Markkinaosapuolet seuraavat GMP:tä saadakseen vihjeitä osakkeista, jotka ovat tulossa jälkimarkkinoille.

Kronox Lab Sciences tarjosi 9,6 miljoonaa promoottorien ja myyvien osakkeenomistajien osaketta 130,15 miljoonan rupiaan. Se tarjosi osakeannin hintaan 129-136 Rs osaketta kohden, ja listautuminen alustavasti ajoitettiin kesäkuun 10. päiväksi. Pääjohtaja oli Pantomath Capital Advisors. Yhtiön mukaan listautumisannin tavoitteena oli pudottaa panokset ja lisätä näkyvyyttä listautumalla.

Samankaltaiset artikkelit