Kotak Mahindra Bankin entinen toimitusjohtaja liittyy KFinTechin hallitukseen itsenäisenä johtajana – Banking & Finance News

Chengalath Jayaram’s notable positions include Managing Director of Kotak Securities Limited and Joint Managing Director of Kotak Mahindra Bank (Photo: PR Handout)

Entinen Kotak Mahindra Bankin yhteinen toimitusjohtaja Chengalath Jayaram on liittynyt KFin Technologies Limitediin (KFintech), joka tarjoaa maailmanlaajuisia sijoittaja- ja liikkeeseenlaskijaratkaisuja, itsenäiseksi johtajaksi. Yhtiön mukaan nimitys on voimassa 24.5.2024 alkaen.

Chengalath Jayaram tuo mukanaan runsaasti kokemusta yli 39 vuoden ajalta rahoituksen ja liiketoiminnan eri osa-alueilta. Hänen uransa sisältää 26 vuoden toimikauden Kotak Groupissa, jossa hänellä oli keskeinen rooli useiden liiketoiminta-alan toimialojen perustamisessa ja kasvattamisessa.

Sreekanth Nadella, KFin Technologies Limitedin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, sanoi: ”Olemme iloisia voidessamme toivottaa C. Jayaramin tervetulleeksi hallitukseen. Hänen laaja kokemuksensa ja todistettu kokemus rahoituspalvelu- ja pääomamarkkinoiden alalla ovat korvaamattomia, kun jatkamme laajentumista ja innovointia. Mr. Jayaramin strategiset näkemykset ja johtajuus nostavat KFintechin epäilemättä uusiin korkeuksiin. Hänen syvällinen alan ymmärryksensä ja kykynsä muuttaa liiketoimintaa ovat täydellisessä linjassa visiomme kanssa kasvusta ja erinomaisuudesta.”

Chengalath Jayaramin merkittäviin tehtäviin kuuluvat Kotak Securities Limitedin toimitusjohtaja ja Kotak Mahindra Bankin yhteinen toimitusjohtaja. Kotakissa ollessaan hän oli avainasemassa yksityispankkitoiminnan, vaihtoehtoisten sijoitusten ja kansainvälisten toimintojen johtajana ja vahvisti entisestään asiantuntemustaan ​​finanssialalla, yhtiö sanoi lausunnossaan.

Ennen Kotakille tuloaan hän on työskennellyt Overseas Sanmar Financial Limitedin kanssa. Hänen kokemukseensa kuuluu myös johtajana toimiminen Multi Commodity Exchange of India Limitedin, AllSec Technologies Limitedin ja Financial Planning Standards Boardin Intian hallituksessa.

Jayaram, jolla on johtamisen jatkotutkinto Intian johtamisinstituutista, Kolkata, ja kandidaatin tutkinto taloustieteessä, sanoi nimityksessään olevansa iloinen saadessaan liittyä KFin Technologies Limitedin hallitukseen näin dynaamisena yrityksenä. . ”KFintechin nopea kasvu ja sitoutuminen innovaatioihin ja huippuosaamiseen ovat todella kiitettävää. Olen innoissani voidessani osallistua yrityksen matkaan, kun se jatkaa uusien mittareiden asettamista pääomamarkkinoiden ekosysteemiin. Odotan innolla työskentelyä KFintechin lahjakkaan tiimin kanssa strategisten aloitteiden edistämiseksi, palvelutarjontamme parantamiseksi ja jatkuvan kasvun saavuttamiseksi”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit