KFC, Pizza Hut -operaattori Sapphire Foodsin hallitus hyväksyy yhden osakkeen jakamisen viiteen osaan

Sapphire Foods, stock split, KFC, Pizza Hut, equity share, shares, liquidity, shareholder base

KFC, Pizza Hut -operaattori Sapphire Foods ilmoitti, että sen hallituksen jäsenet ovat hyväksyneet yhtiön olemassa olevien osakeosuuksien jakamisen yhdestä osakeosakkeesta viiteen osakkeeseen.

Sapphire Foods ilmoitti viranomaisilmoituksessa, että hallituksen keskiviikkona pidetty kokous hyväksyi, että yhtiön osakkeet yhdestä 10 ruplaa nimellisarvoltaan täysin maksetusta osakeosakkeesta jaetaan viiteen nimellisarvoiseen osakeosakkeeseen. 2 Rs kumpikin täysin maksettu.

Se ilmoitti myös yhtiön perustamisasiakirjan (MoA) pääomalausekkeen (lauseke V) muuttamisesta oman pääoman ehtoisten osakkeiden alajaon vuoksi.

Sapphire Foods sanoi, että yhtiön 15. varsinaisen yhtiökokouksen päivämäärä ja täsmäytyspäivä yhtiön olemassa olevien osakkeiden jakamista/jakamista varten ilmoitetaan aikanaan.

Yhtiökohtaisena osakesplitin perusteena on parantaa yhtiön osakkeiden likviditeettiä pääomamarkkinoilla laajentamalla omistajapohjaa ja tehdä siitä edullisempi yksityissijoittajille.

Osakkeiden jakamisen odotetaan valmistuvan kolmen kuukauden kuluessa hyväksymispäivästä edellyttäen, että tarvittavat muodollisuudet on täytetty.

Aiemmin toukokuussa Sapphire Foodsin voitto hyppäsi 411,2 prosenttia 135,48 miljoonaan rupiaan 23:n vuoden viimeisellä neljänneksellä verrattuna 26,50 miljoonaan rupiaan viime vuoden vastaavalla neljänneksellä. Liiketoiminnan tuotto oli 560,41 miljoonaa rupiaa, mikä on 12,8 prosenttia enemmän kuin 496,83 Rs 22:n viimeisellä neljänneksellä. Sapphire Foodsin Intian liikevaihto kasvoi 23 prosenttia. Yrityksen käyttökate oli 98,2 miljoonaa rupiaa, mikä on 1,5 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin.

Sapphire Foods oli myös ilmoittanut, että Paul Robine erosi yhtiön hallituksesta heti, ja tämän seurauksena myös varajohtajaksi nimitetty Norbert Fernandes lopetti tehtävänsä. Norbert Fernandes nimitettiin yhtiön hallituksen lisäjohtajaksi välittömästi.

Samankaltaiset artikkelit