Katsottavat osakkeet: HDFC Bank, Bharti Airtel, Coal India, Sterlite Technologies, Welspun Corp, Cognizant – Market News

Financial markets in green graph

GIFT Nifty ilmoitti, että Intian osakeindeksit BSE Sensex ja NSE Nifty 50 voivat avautua positiivisesti perjantaina. Tässä on katsaus kaupankäynnin tärkeimpiin osakkeisiin.

Osakkeet painopisteessä: GIFT Nifty nousi indeksin noustessa 50 pistettä eli 0,23 % 22 078,00:aan, mikä osoitti positiivista alkua kotimaisille indekseille NSE Nifty 50 ja BSE Sensex perjantaina. Aiemmin torstaina NSE Nifty 50 nousi 70,70 pistettä eli 0,32 % ja asettui 21 910,75:een, kun taas BSE Sensex päätti 227,55 pistettä eli 0,32 % korkeammalla 72 050,38:ssa.

HDFC Bankin yhdistäminen asuntolainayhtiö HDFC:n kanssa on kasvattanut pankin säästötilisalkkua. Ennen fuusiota noin 30–35 % lisämaksuista tehtiin HDFC Bankin säästötiliasiakkaalle. Tämä määrä on noussut noin 80 %:lla lisämaksuista sulautumisen jälkeen. ”Tavoitteemme on saavuttaa 90 % tämän verotuksen loppuun mennessä”, sanoi Arvind Kapil, HDFC Bankin asuntolainan, asuntolainan, LAP:n maajohtaja.

Airtel Payments Bankin uusien asiakkaiden määrä, jotka hakevat verkossa useita palveluita, mukaan lukien pankkitilin avaaminen ja FASTags, on kasvanut merkittävästi viime päivinä, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja Anubrata Biswas kertoi FE:lle.

Yhtiö sanoi torstaina, että Haryanan hallitus on osoittanut kiinnostusta ostaa sähköä yhtiön ehdottamasta voimalaitoksesta Odishassa. Haryana haluaa varmistaa sähkön saatavuuden vastatakseen osavaltion kasvavaan energiantarpeeseen.

Yhtiö ilmoitti torstaina, että se on tehnyt yhteistyötä BAPS Hindu -temppelin kanssa Abu Dhabissa ja on vastuussa temppelin yhteyksistä. Yritys vastaa temppelin päästä päähän -yhteyksistä, jotka tarjotaan strukturoitujen kaapelointiratkaisujen kautta. Yhtiön ratkaisuja ovat valokuitukaapelit, kategoriakaapelit, kaapit ja telineet verkkoyhteyksien tukemiseen, turvallisuuteen, langattomiin ja kiinteistönhallintaratkaisuihin.

Yhtiö ilmoitti saaneensa 170 miljoonan rupian verovaatimuksen sekä 8,7 miljoonan Rs:n sakkomaksun GST-vastuun maksamatta jättämisestä yhtiön huhtikuusta 2018 maaliskuuhun 2019 saamaan jälleenvakuutuspalkkioon.

CRISIL on tarkistanut näkemyksensä yhtiön pitkäaikaisista pankkilimiteistä ja vaihtovelkakirjalainoista ”Vakaasta” ”positiiviseen” luokituksen ollessa ”CRISIL AA”.

Cognizantin Intian yksikön henkilöstömäärä laski 4 500:lla ja oli 254 000 vuoden 2023 lopussa, kertoo New Jerseyssä toimivan IT-alan päätoimittajan vuosikertomus. Yhtiön tilikausi on sama kuin kalenterivuosi – tammi-joulukuu.

HCLTech on pyytänyt työntekijöitään työskentelemään toimistolta vähintään kolmena päivänä viikossa. Se sanoi, että tämän toimeksiannon laiminlyöntiä käsitellään luvattomana poissaolona ja se vaatii kurinpitotoimia. Vikas Sharman, maailmanlaajuisen DFS:n (Digital Foundation Services) johtajan, sähköpostissa todettiin: ”HCLTechin työpaikkapolitiikan mukaisesti DFS:n ylin johtajat ja johtoryhmä (E4 ja uudemmat) ovat siirtyneet hybridityömalliin ja -työhön. toimistolta vähintään kolmena päivänä viikossa. 19. helmikuuta sama hybridityömalli koskee kaikkia Digital Foundation Services -palveluiden työntekijöitä, mukaan lukien E0-E3”.

Yhtiö on saanut NCLT:ltä tilauksen VWSPTL:n, kokonaan omistaman tytäryhtiön, sulauttamisesta Genesys Internationaliin. NCLT on määrännyt yhtiön järjestämään ja kutsumaan koolle Genesys International Corporationin velkojien ja VWSTPL:n velkojien kokoukset yhteenliittymän hyväksymistä varten.

Yhtiö on pörssihakemuksen mukaan merkinnyt 28,57 %:n osuuden Indian Foundation for Quality Managementista viimeksi mainitun yrityksen uusilla osakkeilla.

Schaeffler India, CRISIL ja Par Drugs & Chemicals julkaisevat kolmannen vuosineljänneksen tuloksensa.

Samankaltaiset artikkelit