Emcure Pharma IPO Ambey Labsin IPO: 3 uutta numeroa ja 11 listausta D-streetillä tällä viikolla – IPO-uutiset

The Financial Express logo

Päämarkkinat valmistautuvat loistavaan viikkoon, kun kolme yritystä aikoo käynnistää listautumisanninsa kerätäkseen yli 2 700 miljoonaa rupiaa.

Päämarkkinoilla nähtiin merkittävät listaukset sekä emolevy- että pienten ja keskisuurten yritysten (SME) segmenteissä kesäkuussa, mikä piti sijoittajat sitoutuneina merkintöihin ja listauksiin. Heinäkuuhun siirtyessä ensimmäinen viikko on täynnä toimintaa, ja tarjolla on uusia listauksia ja listautumisantoja (IPO).

Intian vahva makrotaloudellinen ympäristö ja lupaavat kasvunäkymät tarjoavat ihanteellisen taustan vilkkaalle listautumisannin markkinoille. Analyytikot odottavat lähitulevaisuudessa merkittäviä pääomasijoituksia julkisilla markkinoilla ja vahvaa kysyntää sekä uuden ajan että perinteisille yrityksille.

Ensi viikolla Emcure Pharmaceuticalsin, jossa Shark Tank -maine Namita Thapar toimii toiminnanjohtajana, ja Bansal Wiren listautumiset avautuvat emolevysegmentin tilauksille. Lisäksi Ambey Laboratories on ainoa pk-yritysongelma.

Tässä listautumisannit, jotka avautuvat tällä viikolla –

Emcure Pharma IPO

Punessa toimiva Emcure Pharmaceuticals julkaisee ensimmäisen julkisen liikkeeseenlaskun 3. heinäkuuta ja päättyy 5. heinäkuuta. Yhtiö on vahvistanut 960 rupiasta 1 008 rupiaan osakkeelta 1 952 miljoonan rupiaa koskevalle listautumisannalle.

Liikkeeseenlasku koostuu uusista 800 miljoonan rupian arvoisista osakeosakkeista ja olemassa olevien osakkeenomistajien, mukaan lukien promoottorit, tekemästä 1,14 miljoonan osakkeen myyntitarjouksesta (OFS). Numeron ankkurikirja julkaistaan ​​päivää ennen yleisötilausta.

Bansal Wire Industries IPO

Bansal Wiren listautumisannin (IPO) on määrä avata merkittäväksi 3. heinäkuuta ja päättyy 5. heinäkuuta. Yhtiö on asettanut hintarajaksi 243-256 rupiaa osakkeelta. Tämän hintaluokan yläpäässä Bansal Wire pyrkii keräämään noin 745 miljoonaa rupiaa.

Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 58 osakkeesta yhdessä erässä ja sen jälkeen kerrannaisina. Julkinen tarjous toteutetaan kirjanpitoprosessin kautta, ja noin 50 % emissiomäärästä on varattu päteville institutionaalisille ostajille, 35 % yksityissijoittajille ja 15 % ei-instituutiosijoittajille.

Ambey Laboratories IPO

Ambey Laboratoriesin pk-yritysten listautumisannin on määrä avautua merkittäväksi 4. heinäkuuta 2024, ja se päättyy 8. heinäkuuta 2024. Listautumisannin on määrä kirjata 44,68 rupian arvosta.

Se koostuu 62,58 miljoonan osakkeen uudesta liikkeeseenlaskusta, joiden yhteenlaskettu arvo on 42,55 miljoonaa rupiaa, ja 3,12 miljoonan osakkeen myyntitarjouksesta (OFS) yhteensä 2,12 miljoonaan rupiaan.

Uudet tiedot tällä viikolla –

Allied Blenders and Distillers IPO

Emolevyn listautumisannin osakkeet debyyttivät BSE- ja NSE-pörsseissä 2.7.2024. Palautukset aloitetaan 1.7., jolloin osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Vraj Iron and Steel Limited

Vraj Iron and Steel Limitedin osakkeet debytoivat BSE- ja NSE-pörsseissä 3. heinäkuuta 2024. Palautukset aloitetaan 2. heinäkuuta ja osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Shivalic Power Control:

Shivalic Power Controlin osakkeet debytoivat 1.7.2024.

Sylvan Plyboard (Intia)

Sylvan Plyboardin osakkeet debyyttivät 1.7.2024.

Mason Infratech:

Mason Infratechin osakkeet debytoivat 1.7.2024.

Visamanin maailmanlaajuinen myynti:

Visama Globalin osakkeet debyyttivät 1.7.2024.

Akiko Global Services:

Osakkeet debyyttivät 2. heinäkuuta 2024, ja jako päättyy 1. heinäkuuta. Palautukset aloitetaan ja osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Petro Carbon ja kemikaalit:

Osakkeet debyyttivät 2. heinäkuuta. Palautukset aloitetaan 1. heinäkuuta ja osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Diensten Tech:

Osakkeet debyyttivät 3. heinäkuuta. Jako saatetaan päätökseen 2. heinäkuuta. Palautukset aloitetaan 1. heinäkuuta ja osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Nephro Care Intia:

Osakkeet debyyttivät 5. heinäkuuta. Jako saatetaan päätökseen 3. heinäkuuta. Palautukset aloitetaan 4. heinäkuuta ja osakkeet hyvitetään demat-tileille samana päivänä.

Samankaltaiset artikkelit