Ei hankintasuunnitelmia: Paytm kiistää tiedotusvälineiden raportit, sanoo, ettei se ole keskustellut Adanin kanssa – Industry News

Paytm

Paytm kiisti tiedotusvälineiden raportit, joiden mukaan Adani Groupin puheenjohtaja Gautam Adani harkitsisi emoyhtiönsä One 97 Communicationsin ostamista. ”Täten selvennämme, että yllä mainittu uutinen on spekulatiivinen, eikä yhtiö käy keskustelua asiasta. Olemme aina julkistaneet ja aiomme antaa jatkossakin SEBI:n (Listing Obligations and Disclosure Requirements) säännösten (2015) mukaiset velvoitteemme”, Paytm sanoi viranomaisilmoituksessa.

Aiemmin tiedotusvälineissä kerrottiin, että Gautam Adani harkitsee todennäköisesti osuuden hankkimista One97 Communicationsista. Raportin mukaan Paytmin perustaja ja toimitusjohtaja Vijay Shekhar Sharma vieraili Adanin luona hänen toimistossaan Ahmedabadissa tiistaina ”viimeistämään sopimuksen ääriviivat”. Se totesi lisäksi, että Adani teki yhteistyötä Länsi-Aasian rahastojen kanssa houkutellakseen niitä sijoittajiksi One 97 Communications -yritykseen.

Maksupäällikkö tarkensi edelleen: ”Täten selvennämme, että yllämainittu uutinen on spekulatiivinen ja yhtiö ei käy keskustelua asiasta.”

Vijay Shekhar Sharma omistaa noin 19 prosenttia One97 Communicationsista, ja hänen osuutensa arvo on 4 218 rupioita osakkeen tiistain päätöskurssin 342 osakkeelta perusteella. Lisäksi hän omistaa suoraan 9 prosenttia Paytmista ja vielä 10 prosenttia ulkomaisen yrityksen Resilient Asset Managementin kautta.

One97 Communicationsilla on muita osakkeenomistajia, kuten Saif Partners, joka omistaa 15 prosenttia, Antfin Netherlands, jonka perustaja Jack Ma 10 prosentin osuudella, ja yhtiön johtajat, jotka omistavat yhdessä 9 prosenttia.

Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun Intian keskuspankki kielsi Paytm Payments Bank Ltd:tä (PPBL) useista maksutapahtumista. Aiemmin tässä kuussa One 97 Communications Ltd kirjasi 549,60 miljoonan rupian nettotappion 24. tilikauden viimeisellä neljänneksellä, mikä on 3,2-kertainen nousu 23. vuosineljänneksestä, jolloin sen tappio oli 168,40 miljardia. Yhtiön toiminnasta saatu liikevaihto oli 2 267,10 miljoonaa rupiaa, mikä on 2,9 prosenttia vähemmän kuin vuotta aiemmin, kun se edellisen tilikauden vastaavalla neljänneksellä oli 2 334,50 miljoonaa rupiaa.

Samankaltaiset artikkelit