DEE Piping Systems IPO avautuu 19. kesäkuuta; Tässä on tärkeitä asioita, jotka sinun on tiedettävä

DEE Piping Systems IPO open today

DEE Piping Systems avautui 19. kesäkuuta tarjouskilpailuun sijoittajille 193–203 rupiaa kohden. Yhtiö haluaa kerätä yhteensä 418 miljoonaa ruplaa. Listautumisannissa on kaksi segmenttiä: myyntitarjous ja tuoreet osakkeet.

Yhtiö kerää 325 miljoonaa ruplaa tarjoamalla 16 miljoonaa uutta osaketta, ja promoottorit ja muut myyvät osakkeenomistajat myyvät 4,6 miljoonaa osaketta yhteensä 93 miljoonaan rupiaan.

DEE Piping Systemsin liikkeeseenlasku päättyy 21. kesäkuuta. Yksityissijoittaja voi merkitä vähintään yhden 73 osakkeen erän, jonka arvo on 14 819 rupiaa. Osakkeiden allokoinnin odotetaan valmistuvan 24. kesäkuuta mennessä. Osakeannin listautuminen on alustavasti suunniteltu molemmilla pörssillä – NSE:llä ja BSE:llä – 26. kesäkuuta.

DEE Development Engineers (DEE) on suunnitteluyritys, joka tarjoaa prosessiputkiratkaisuja (suurin kotimainen toimija asennetulla kapasiteetilla) sellaisille teollisuudenaloille kuin öljy- ja kaasuteollisuus, sähkö (mukaan lukien ydinvoima), kemianteollisuus ja muu prosessiteollisuus suunnittelun, hankinnan, ja valmistus. Yrityksellä on 7 strategisesti sijoitettua tuotantolaitosta, joista yksi sijaitsee ulkomailla Thaimaassa. Niiden tulot kattavat sekä kotimaisia ​​että kansainvälisiä asiakkaita, kuten Reliance Industriesin, Toshiban ja UOP India Private Ltd:n.

Kirjan liikkeeseenlaskua hoitavat SBI Capital Markets ja Equirus Capital Link Intime Indian rekisterinpitäjänä.

”DEE on ensimmäisen sukupolven yrittäjä, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus, ja vahva johtoryhmä, jolla on vastaava tausta, ja sen taloudellisen joustavuuden hyödyntäminen ovat lisäetuja. DEE keskittyy yhä enemmän korkean katteen tuotteisiin, joissa on lisäosuuksia modulaarisista liukuista ja korkealaatuisten materiaalien käytöstä sekä teknologian yhdistämisestä valittujen maailmanlaajuisten OEM-valmistajien kanssa johdonmukaisen tilausvirran saamiseksi, jotta siitä tulee asiakkaidensa ensisijainen kumppani seuraavien vuosien aikana. Siksi suosittelemme ”merkintää” liikkeeseenlaskuun”, sanoi Reliance Securities listautumisannissa.

Samankaltaiset artikkelit