Daily Mutual Fund SIP: Mikä on vähimmäissijoitusmäärä?

Daily Mutual Fund SIP: What is the minimum investment amount?

Sijoitusrahastotalot antavat sijoittajille mahdollisuuden valita SIP-taajuuden oman mukavuutensa mukaan. Sijoitusrahastojen tilaajille tarjotaan SIP-sijoitusvaihtoehtoja, kuten päivittäin, kuukausittain tai neljännesvuosittain. Kuukausittainen Systematic Investment Plan (SIP) on tähän päivään asti suosituin tapa sijoittaa sijoitusrahastoihin. Mutta hitaasti ja hitaasti omaisuudenhoitoyhtiöt (AMC) ovat todistamassa ihmisten kiinnostusta päivittäistä SIP:tä kohtaan.

Kuten mikä tahansa muu SIP-taajuus, sijoitusrahastotalot tarjoavat sijoittajille päivittäisen SIP-vaihtoehdon. Päivittäisessä SIP:ssä sijoittaja voi valita minkä tahansa päivän SIP:n aloittamiseksi. Päivittäinen SIP rekisteröidään yleensä 30 päivän kuluttua SIP-hakemuslomakkeen lähettämisestä.

Mikä on vähimmäissijoitusmäärä päivittäisessä SIP:ssä?

Jos joku käyttää Paytm-alustaa sijoittaakseen mihin tahansa sijoitusrahastoon, SIP:n päivittäinen vähimmäismäärä pidetään 21 rupiassa ja päivän enimmäissijoitus voi olla jopa 1 001 ruplaa. Monet rahastosovellukset ja alustat ovat säilyttäneet Päivittäinen SIP-sijoituksen vähimmäismäärä on 100 rupiaa.

Mikä on Daily SIP:n vähimmäisaika?

Päivittäinen SIP-jakso on vähintään yksi kuukausi. Mikäli päättymispäivää ei mainita, sijoitusrahasto jatkaa SIP:tä siihen asti, kunnes se ei ole saanut sijoittajalta irtisanomisilmoitusta tai SIP-rekisteröintilomakkeessa annettuihin ohjeisiin sen mukaan, kumpi on aikaisempi. Mikäli SIP-päivä on muu kuin työpäivä, SIP käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Mikä on prosessi päivittäiseen SIP-rekisteröintiin?

Päivittäisen sijoitusrahaston SIP-rekisteröinnin suorittaminen on sama kuin kuukausittaisessa tai neljännesvuosittaisessa SIP-rekisteröinnissä. Sijoittajien on täytettävä SIP-rekisteröintilomake yhdessä NACH-lomakkeen kanssa ja lähetettävä se sitten sijoitusrahaston toimistoon tai mihin tahansa viralliseen vastaanottopisteeseen tai rekisterinpitäjälle CAMS/Karvylle.

Voitko avata päivittäisen SIP:n verkossa?

Kyllä, sijoitusrahastotalot antavat sijoittajien avata päivittäisen SIP:n suoritettuaan tarvittavat muodollisuudet, mukaan lukien rekisteröinnin verkossa.

Mitä asiakirjoja tarvitaan päivittäisen SIP-rahastotilin avaamiseen?

Sijoittajan on toimitettava järjestelmähakemuslomake sekä SIP-rekisteröintilomake. Ensikertalaisten sijoittajien on lähetettävä PAN ja Aadhaar sekä CKYC-lomake päivittäistä SIP-rekisteröintiä varten.

Samankaltaiset artikkelit