Coforge tavoittelee BFS:n vertailukelpoista kasvua teollisuuden hidastuessa

Coforge, BFS news, banking news, financial express news

Aikana, jolloin IT-yritysten pankki- ja finanssipalvelualan (BFS) kasvu pysähtyy harkinnanvaraisten kulujen hidastumisesta johtuen, Coforge erottuu nousevalla näkökulmalla ja pyrkii kasvamaan vastineensa edellä vuonna 2025, Gautam Samanta, BFS:n presidentti ja globaali johtaja kertoi FE:lle.

Pandemian jälkeinen ala on selvinnyt lukuisista haasteista Yhdysvaltain pankkien kaatumisesta jatkuvasti korkeisiin korkoihin. Näistä esteistä huolimatta olemme nähneet tarvittavia muutostoimenpiteitä jatkuvan, erityisesti asiakaskokemuksen parantamisessa ja vankan säännösten noudattamisen varmistamisessa”, Samanta sanoi.

Tilikauden 25 osalta kasvu BFS-näkymistä pysyy Coforgen osalta positiivisena, vaikka Samanta pidättäytyi kertomasta tarkkoja lukuja. ”Tarkoitan, että viime vuonnakin johdimme kasvua ja olen melko nouseva tulevaisuuden näkymistä ja tavasta, jolla olemme vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa… Uskon, että jatkamme ehdottomasti markkinajohtajuutta (kasvua), hän sanoi. .

Vuonna 24 Coforgen BFS-sektorin osuus yhtiön liikevaihdosta oli 32,2 %, mikä merkitsee merkittävää 17,1 %:n vuosikasvua. Lisäksi yritys allekirjoitti suuren sopimuksen maaliskuussa päättyneellä neljänneksellä 400 miljoonan dollarin kokonaissopimuksen arvolla kymmenen vuoden sopimuksesta BFS-toimialalla.

Samanta ennusti tulevaisuutta ajatellen, että teknologiamenot jatkavat kasvuaan makrotalouden tilanteesta riippumatta. ”Investoinnit teknologiaan kasvavat edelleen tänä vuonna. Joten vaikka korkotasoa ei leikata, kuten joissain tapauksissa, on ei-harkinnanvaraisia ​​asioita, joita ne jatkavat ja joiden parissa heidän on joka tapauksessa tehtävä. Joten kaiken kaikkiaan sanoisin, että tiedäthän, olen edelleen varovaisen optimistinen.

Analyytikot ennustavat, että kokonaisteknologiainvestoinnit kasvavat edelleen, ehkä 2–3 prosenttia, eikä se laske pankkitalouden kannalta, hän lisäsi.

Joistakin luontaisista riskeistä huolimatta pankit ovat yhä optimistisempia GenAI:n omaksumisen suhteen, Samanta sanoi. Hän luokittelee yhtiön GenAI-projektit kolmeen ensisijaiseen ryhmään: suorat asiakasrajapinnat, sisäisen toiminnan tehostaminen ja välittävät asiakaspalvelun parannukset.

”GenAI parantaa kehittäjien tuottavuutta teknologiakaupoissa automaattisen virheenkorjauksen ja testitapausten luomisen avulla, mikä ei vain nopeuttaa prosesseja vaan myös vähentää virheitä”, hän sanoi. Lisäksi GenAI:n rooli asiakkaiden sitouttamisessa on syvällinen, sillä se tarjoaa yksilöllisiä kokemuksia ja tukee datalähtöistä päätöksentekoa asiakasvuorovaikutuksessa.

Samanta on kuitenkin rehellinen GenAI:n taloudellisista näkökohdista. ”Vaikka GenAI parantaa merkittävästi toiminnan tehokkuutta ja asiakaspalvelua, se ei ole vielä merkittävä tulontekijä yksinään.” Hän sanoi, että GenAI:n arvo piilee sen kyvyssä parantaa palvelutarjontaa ja asiakastyytyväisyyttä, jotka ovat kriittisiä BFS-sektorin kilpailukyvyn säilyttämisessä.

Hän on optimistinen GenAI:n laajemman käyttöönoton ja vaikutuksen suhteen. ”Odotuksen odotetaan ylittävän 50 prosentin kynnyksen pian, joten se on pikemminkin vakiokäytäntö kuin uutuus.”

Euroopassa avointen pankkikehysten käyttöönotto on synergiaa GenAI:n edistysten kanssa, mikä tasoittaa tietä toisiinsa yhdistetymmälle ja tehokkaammalle pankkiympäristölle. Tämän suuntauksen odotetaan jatkuvan, ja merkittäviä investointeja suunnataan ydinpankkijärjestelmien modernisointiin ja säännösten noudattamisen parantamiseen teknisten innovaatioiden avulla.

Samankaltaiset artikkelit