Cifdaq aikoo käynnistää keskitetyn pörssin elokuussa – Banking & Finance News

Canada IRCC Draw Results: Invitations to apply for permanent residence sent to 3200 foreigners

Cifdaq, uuden ajan fintech-yritys, on julkistanut suunnitelmansa keskitetyn pörssin käynnistämisestä elokuussa, Sanjay Saxena, yhtiön toimitusjohtaja ja toinen perustaja kertoi FE:lle. Tämän lanseerauksen tavoitteena on tarjota foorumi parhaiden kryptovaluuttojen kaupankäynnille ja esitellä sarja muita rahoitustuotteita.

”Kolmen vuoden teknologinen kehitys on luonut meille vahvan pohjan, ja nyt oikean tiimin ja resurssien avulla olemme valmiita ottamaan käyttöön keskuspörssin”, Saxena sanoi.

Cifdaqin pörssi tukee aluksi kauppaa 20 suurimmalla kryptovaluutalla, jotka on yhdistetty Intian rupian (INR) kanssa, ja aikomuksena on laajentua sisältämään johdannais- ja optiokaupan. Lisäksi yhtiö aikoo julkaista Android-sovelluksen, ja vaihtoa tuetaan myös verkkosivustolla.

”Pörssissämme on OTC-, Instant- ja P2P-transaktiot, ja tutkimme optiokaupan lisäämistä lähitulevaisuudessa… Kukaan Intiassa ei ole tarjonnut vaihtoehtoja”, Saxena sanoi.

Huolimatta Intian varovaisesta asenteesta kryptovaluuttoja kohtaan, Cifdaq on edelleen optimistinen potentiaalinsa suhteen Intian markkinoilla. ”Kryptovaluutta ei ole kielletty Intiassa. Olemme linjassa hallituksen määräysten kanssa ja keskitymme integroimaan lohkoketjuteknologiaa tukemaan muodollista taloutta”, Saxena lisäsi.

Lisäksi Cifdaq aikoo ottaa käyttöön keskitetyn pörssin lisäksi natiivin tunnuksen, jonka kokonaistarjonta on 500 miljoonaa, MPC (multi-party computing) -lompakon, jossa on parannetut suojausominaisuudet, ja muita blockchain-pohjaisia ​​palveluita vuoden 2025 loppuun mennessä. Tavoitteena on luoda kattava blockchain-ekosysteemi, joka tarjoaa kaiken omasta kerroksen 1 lohkoketjustamme rahoituspalveluiden kokonaisuuteen”, Saxena sanoi.

Varainhankintasuunnitelmat

Cifdaq on parhaillaan menossa varainkeruuvaiheeseen, ja se tavoittelee yhteensä 25 miljoonaa dollaria seuraavien 12–15 kuukauden aikana tiiminsä ja markkinointitoimien laajentamiseen. ”Tämä rahoitus tukee myös tulevien tuotteidemme kehitystä, mukaan lukien hajautettu pörssi, säilytyspalvelut, NFT:t ja pelialusta”, Saxena sanoi.

Tulevaisuuteen katsoen Cifdaq ei keskity pelkästään rahoituspalveluihin, vaan myös tutkii lohkoketjun mahdollisuuksia pelialalla ja muilla aloilla. ”Näemme valtavia mahdollisuuksia käyttää lohkoketjua omaisuuden tokenisointiin, mikä voisi mullistaa investoinnit arvokkaisiin omaisuuseriin, kuten kiinteistöihin”, Saxena sanoi.

Samankaltaiset artikkelit